Wszedłem pierwszy raz od miesiąca
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
siema znów, kumplu modderzeBloodLogin pisze:Dzień Dobry Bardzo
fajnie, że tego nie porzuciłeśBloodLogin pisze:byłem w trakcie pracy nad modifikacją
Bez obrazy, ale ta karta to już miała swoje czasy świetnościBloodLogin pisze:to nie byla byle grafika tylko 7600GS 512MB
a ten już swoje pomysły!2 szybkie pomysły
siema kolego, filmowcuTheSider pisze:Siema ludzie
Loc pisze:Jestem.
siema znajomy-nieznajomySiema wszystkim starym znajomym i nie znajomym.
Elo krzykMozal pisze:O cholera... Sto lat PSI!
Cześć Mr. MinioMr Minio pisze:No cóż, Wszystkiego Najlepszego Postalsite. I Wszystkiego Najlepszego Użytkownicy.
Siema Zig, nadal czekam na twojego zapowiadanego modaZaver pisze:Gratulacje PSI
"20 lat minęło jak jeden dzień..." ~PFKIquid pisze:Wydaje się jakby to było wczoraj
100 lat
Jedynego smugglera to ja z CDAction kojarzę, ale byłeś tu pierwszy, więc siemaSmuggler pisze:Hurał:
MELO MELO MELO!!!!! A co mi tam, zaleje jednegoTiquill pisze:!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, FORUM POSTALSITE !!!
Napisałem że miałem DWA razy tą grafikęseebeek17 pisze:Bez obrazy, ale ta karta to już miała swoje czasy świetnościBloodLogin pisze:to nie byla byle grafika tylko 7600GS 512MB![]()
O tobie też coś!?seebeek17 pisze:ajj
Gdyby nie problemy techniczne to bym skrobnął jakąś mapkę i moda urodzinowego, ale no trudno. Może za rok.
To chodziło o Koszulki dla 10 chętnych (nakład 11sztuk) i Konkurs na Koszulkę - teraz wiem że Tiq nie ma na to czasu .. nie bez przyczyny oznaczył się Seniorem, ale może jeszcze ktoś kto ma prawo na takie akcje np. Silver Dragon wymyśli treść i skonsultuje tylko z Tiqillem i wstawi na facebooka.seebeek17 pisze:a ten już swoje pomysły!2 szybkie pomysły![]()
Ciekawostka odemnie na 10 urodziny :seebeek17 pisze:Jedynego smugglera to ja z CDAction kojarzę, ale byłeś tu pierwszy, więc siemaSmuggler pisze:Hurał:
![]()
I kolejne 10 dla Gry bez której nie było by tego miejscaseebeek17 pisze:
Kolejne 10 lat dla PSI!!![]()
![]()
Rzadko jestem poważny. Możliwe, że też coś o mnie, ale raczej mapka luźna i z jajem. Po prostu żeby pograć i poprawić sobie humor cnieBloodLogin pisze:O tobie też coś!?
Jakbyś się zapytał rok, dwa lata temu, to może i bym się podjął. Teraz nie bardzo.BloodLogin pisze:A może podejmniesz się UDK na 2o17 ?
Ty też nawet ogarniasz kod. Modelować się trochę poduczyłem jeszcze (może to nie jest poziom Rycha ale jest ok) i kilka innych rzeczy.Ja mam chęci, a Ty nieźle kodujesz.
obyBloodLogin pisze:I kolejne 10 dla Gry bez której nie było by tego miejsca
Kto wie, kto wie?BloodLogin pisze:Ciekawostka odemnie na 10 urodziny :
Nie raz myślałem źe Tiquill to Smuggler czyli Pan Jerzy P.
Widziałem te jedno zdj w temacie fotki userów hmm.. ale bardziej chodzi mi o mądrości, pisanie te długaśne posty o każdej godzinie (aż tylu postów)..to też zagadka porównywalna do tego z magazynu, za chu% nie dojdziesz prawdy ;D
A to zaskoczyłeś mnie tym!BloodLogin pisze:Nie raz myślałem źe Tiquill to Smuggler czyli Pan Jerzy P.
Już się kończy.Yossarian pisze:Impra jeszcze trwa?