[youtube][/youtube]
muzyczka
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
O gurwa! ALE BLOOD NIE PAMIĘTA HASŁA XDDDDTiquill pisze:Miło Cię widzieć, Yossarian, naprawdę miło.
I informacja:
Dziś przy okazji Urodzin mamy kolejny
Odpust Zbiorowy!
Kto ma warny - będzie miał zdjęte. Kto ma bany, będzie przywrócony.
Yossarian jako pierwszy.
BloodLogin (o matko-bosko!!!) jako drugi (choć tylko warunkowo, bardzo warunkowo).
Powiedzcie mu o tym, kto ma z nim kontakt.
Kto następny?
I'm fucking insane in the brain. 

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Jak zechce to sobie poradzi. Niech pisze na mail admina.SZΛTΛN pisze:O gurwa! ALE BLOOD NIE PAMIĘTA HASŁA XDDDD
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
Podaj maila bo BL nie zna. (i ja też, inaczej bym mu podałTiquill pisze:Jak zechce to sobie poradzi. Niech pisze na mail admina.SZΛTΛN pisze:O gurwa! ALE BLOOD NIE PAMIĘTA HASŁA XDDDD

I'm fucking insane in the brain. 

- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
I co??
Dałem w ramki. Już urarowałem. dzienis.rar spakowany.[Dzisiaj 22:07] Dzienis: kodowanie mi się pojebało, tiq raruj!!!

Tiq
Ostatnio zmieniony 14 paź 2016, 22:24 przez Dzienis, łącznie zmieniany 3 razy.
I regret nothing
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
[youtube][/youtube]
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Kurdele fele. Całkiem zapomniałem o tym, że forum będzie obchodziło okrągłe urodziny. No nie no, zrobiłbym coś!
Z tej okazji miała być gra PSI Universe, a tu lipa, bo i o niej zapomniałem
No nie no, nie będę tu tylko buldupił, nie przy takiej okazji!
Kurde 1000 lat i jeden dzień dłużej! Przeżyjemy te leniwe ku*wy z RWS!
PS
Blood dalej nie pamięta hasła

No nie no, nie będę tu tylko buldupił, nie przy takiej okazji!

Kurde 1000 lat i jeden dzień dłużej! Przeżyjemy te leniwe ku*wy z RWS!

PS
Blood dalej nie pamięta hasła

Ostatnio zmieniony 14 paź 2016, 22:42 przez Mike, łącznie zmieniany 1 raz.
- BloodLogin
- Pracownik RWS
Dzień Dobry Bardzo
Już się boję co kolwiek pisać .. może nikt nie uwierzy byłem w trakcie pracy nad modifikacją wszystko szło fajnie (ale trudniej niż kiedyś ponieważ wielokrotnie odstawiałem modderkę) i nagle jeb !! nie nie zasilacz TYLKO nawet nie renderowanie mapki tylko zwykłe przesuwanie obiektu robienie gór i spaliła mi się karta graficzna !!!
Tak dokładnie PostED spalił mi Karte Graficzną pierwszy taki przypadek ! Jestem POTĘPIONY to nie byla byle grafika tylko 7600GS 512MB juz ją raz miałem grałem na niej w NFS:Pro Street , Test Drive Unlimited , Bioshock wytrzymało a tu taki Psikus.
Produkcja Modyfikacji znowu się zatrzymała i nie robie sobie jaj "Po Makale" ekmm Mike czyli Piotrek i Hubert żygali tym info i screenami już.
Wielki fuks bo wyplaty przelewu jeszcze nie mam poczytam sobie - zajme czymś czas.
Widzialem to samo oprócz SB wvhodzilem od Premiery Postal Redux min raz w tygodniu i czytałem i czytałem a książka nie ruszona "Clive BAKER Potępieńcza gra" wiem nararazie tyle że opisuje Polaków 0.0 .. Ale już bez gwiazdorzenia Ja Dziękuje że mogę znowu wbić na Forum - bede mało pisać !! Polityka i Afery mnie nie Interesują
Już się boję co kolwiek pisać .. może nikt nie uwierzy byłem w trakcie pracy nad modifikacją wszystko szło fajnie (ale trudniej niż kiedyś ponieważ wielokrotnie odstawiałem modderkę) i nagle jeb !! nie nie zasilacz TYLKO nawet nie renderowanie mapki tylko zwykłe przesuwanie obiektu robienie gór i spaliła mi się karta graficzna !!!
Tak dokładnie PostED spalił mi Karte Graficzną pierwszy taki przypadek ! Jestem POTĘPIONY to nie byla byle grafika tylko 7600GS 512MB juz ją raz miałem grałem na niej w NFS:Pro Street , Test Drive Unlimited , Bioshock wytrzymało a tu taki Psikus.
Produkcja Modyfikacji znowu się zatrzymała i nie robie sobie jaj "Po Makale" ekmm Mike czyli Piotrek i Hubert żygali tym info i screenami już.
Wielki fuks bo wyplaty przelewu jeszcze nie mam poczytam sobie - zajme czymś czas.
Widzialem to samo oprócz SB wvhodzilem od Premiery Postal Redux min raz w tygodniu i czytałem i czytałem a książka nie ruszona "Clive BAKER Potępieńcza gra" wiem nararazie tyle że opisuje Polaków 0.0 .. Ale już bez gwiazdorzenia Ja Dziękuje że mogę znowu wbić na Forum - bede mało pisać !! Polityka i Afery mnie nie Interesują

"You will always find blood here! "
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Odwykłem od takiego bełkotu. 
No to niech ci nowa karta graficzna szybko dojedzie!

No to niech ci nowa karta graficzna szybko dojedzie!

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...