A mi znowu kolejny znajomy pisze, że nie wie o co w tym chodziYossarian pisze:Raczej botów/multikont Artka, a nie użytkownikówPan Szatan pisze:Może gdyby nie było tego "żubry na łące" to by było więcej nowych użytkowników.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
A mi znowu kolejny znajomy pisze, że nie wie o co w tym chodziYossarian pisze:Raczej botów/multikont Artka, a nie użytkownikówPan Szatan pisze:Może gdyby nie było tego "żubry na łące" to by było więcej nowych użytkowników.
Poprostu 7 żubrów siedem razy wpiszTheSider pisze:Nie wiem o co w tym chodzi.
Czy ty mnie obrażasz? Wypraszam sobie! Przeszedłem wszystkie Portal'e i w hui trudne Mody!!!seebeek17 pisze:Inteligentne zabezpieczenia na inteligentnym forum PSI, na którym są same elity intelektualne.
Ja myślałem, że tak właśnie trzeba. XD Moje lenistwo mnie naprowadziło i wpisałem jednak od razu 777...SZΛTΛN pisze:wpisywałem żubrżubrżubr
W sumie nie, jak tak brzmiało to sory, nie pal mnie w piekle plsSZΛTΛN pisze:Czy ty mnie obrażasz? Wypraszam sobie! Przeszedłem wszystkie Portal'e i w hui trudne Mody!!!
Napisałem tak dla jaj ale dzięki za przeprosinyseebeek17 pisze:W sumie nie, jak tak brzmiało to sory, nie pal mnie w piekle pls