Musiałem zdjęcie wyostrzyć, bo było trochę poruszoneYossarian pisze:I to w dodatku jakieś zpikselowane

A ma trzy skrzydła, bo... ch*j go wie czemu

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Pokazałbym i moje spod mikroskopu, ale przy tym powiększeniu ogniskowa jest za daleko i ciężko strzelić fotęMike pisze:plemniki ( ͡° ͜ʖ ͡°).JPG
Tak też myślałem, że ten motyl musiał latać w okolicach napromieniowanychRycho3D pisze:W dodatku każde skrzydło w innym kolorze, to chyba po wybuchu w Czarnobylu.
Przykro mi, to tylko zdjęcie wody ze spryskiwacza do okien, zrobione z lampą błyskową na ciemnym tle. Wolę to napisać i nie oglądać plemników Pirozioma xDDDPiroziom pisze:Pokazałbym i moje spod mikroskopu, ale przy tym powiększeniu ogniskowa jest za daleko i ciężko strzelić fotę
Coś jak moja siostra. Poprosiła mnie raz żebym nawalił jej z 15 fotek jak stoi w jednym miejscuRycho3D pisze:Bawiły się moim telefonem i najebały z 50 fotek ze zjebanymi minamiDzienis pisze:Co to za dwie Karyny koło ciebie robią dzióbki do lustra?
To konwojenci. Jadą odebrać sianodostawa do biedry.jpg
palma sąsiada.jpg
Taa, już to widzę:Piroziom pisze:Powiedz koleżankom że jesteś najlepszym moddo-mapperem na PSI.
Zarost postarza, może ma dość wyglądania jak 20 latekYossarian pisze:Rycho, zarosłeś
Większość dziewczyn tak ma niestety, kobieca próżność.Piroziom pisze:Coś jak moja siostra. Poprosiła mnie raz żebym nawalił jej z 15 fotek jak stoi w jednym miejscu
A potemDzienis pisze: - Ej dziewczyny, patrzcie jakie mapy umiem robić do gry!
- Jezu, co to jest, tu się obcina głowy i leje się krew, co to za ludziki bez głów, jakiś pojebany jesteś czy cooo?!
- Dobra dobra nieważne, macie telefon i poróbcie sobie jakieś głupie zdjęcia czy coś"
Tak było