Przydałoby ci się porządne łóżko, bo dziewczynie musi być niewygodnie tak leżeć na biurku.Pan Szatan pisze:Kilka screenów z mojego pokoju, Piro mapkę masz na PW

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Przydałoby ci się porządne łóżko, bo dziewczynie musi być niewygodnie tak leżeć na biurku.Pan Szatan pisze:Kilka screenów z mojego pokoju, Piro mapkę masz na PW
Ale to śmiesznie wyglądaDzienis pisze:Przydałoby ci się porządne łóżko, bo dziewczynie musi być niewygodnie tak leżeć na biurku.Pan Szatan pisze:Kilka screenów z mojego pokoju, Piro mapkę masz na PW
Ta babka jest z STPArtekXDPL pisze:Panie szatanie da rade zrobić taka babkę na samym STP?
To podaj na nią namiary, gdzie ją szukaćPan Szatan pisze:Ta babka jest z STPArtekXDPL pisze:Panie szatanie da rade zrobić taka babkę na samym STP?(z multi)
ArtekXDPL pisze:To podaj na nią namiary, gdzie ją szukać
Nie lubię takich podziałów, bo nie wiadomo którą wybrać. Lepiej przyciąć/zoptymalizować za ciężką mapę. Takie bogactwo pod kopułą nie może kończyć się tylko na tym, to aż prosi się, by wejść dalej.Piroziom pisze:nie wszyscy lubią ganiać się na wielu metrach kwadratowych. Ale myślę, myślę i chyba już wymyśliłem. Tak jak w BankBrawl[x]- mapka w wersji dużej i wersji mini. Wewnątrz i na zewnątrz
Wszystkie tam wymienione pomysły są świetne.Tiszer pisze:Hmm, ja bym chciał zobaczyć fajne pomieszczenie jadalne
Chyba lżej będzie dla mapy 5 takich samych mebelków tylko inaczej oteksturowanych i zeskalowanych niż 5 całkiem różnych mebelków, co?Piroziom pisze:W sumie możecie wypełniać go do woli, ale sugerowałbym się wrzuceniem nie większej ilości jak 20- 30 static meshy. Bo im więcej obiektów tym wolniejsza może być gra. Pomnożąc przez liczbę pokoi to wychodzi niezła sumka.
Zły to pomysł jest. Okropny.Piroziom pisze:cmentarz dla zBANowanych i kapliczka dla Blooda to chyba przesada