Dosyć rzadka sraka.
Co sądzisz o gangu Albanii?
Pytanie za pytanie - reaktywacja
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
Są OK ale zależy kto i jak nagrywa 
Jaka jest najgorsza gra w jaką grałeś ?

Jaka jest najgorsza gra w jaką grałeś ?
I'm fucking insane in the brain. 

Hehe, jako dzieciak z podstawówki słyszałem że można przeprowadzić elektrolizę wody za pomocą prądu. Nie wiedząc że potrzebny prąd stały wziąłem 2 NIEIZOLOWANE druty, własnoręcznie je zaizolowałem plastikowym woreczkiem (przytapiając świeczką) po czym jeden koniec drutów włożyłem do kontaktu a drugi do szklanki słonej wody. I tak otrzymałem ogień w szklance wody 
Nabroiłeś kiedyś? Co takiego zrobiłeś (oczywiście nie mam tutaj na myśli podbierania cukierków z szafy
) ?

Nabroiłeś kiedyś? Co takiego zrobiłeś (oczywiście nie mam tutaj na myśli podbierania cukierków z szafy

Piro is back 

Rozpiąłem zapięcie przy rowerze sąsiada, bo mu podejrzałem przez ramię kod – 666. Kolega poszedł do sąsiada i później pół bloku mnie goniło, a w zasadzie to ja tego roweru nawet nie przesunąłem o centymetr… No nie, trochę go ruszyłem, ale tylko dlatego, że prawie się przewrócił. A uciekłem, bo nie umiałem spiąć go z powrotem (teraz pamiętam, że się przesuwa zapadki na 000 i wtedy zamyka). Dostałem po dupie od ojca, bo się nie chciałem przyznać, co zrobiłem 
Srałeś dziś?

Srałeś dziś?
- Pan Szatan
- Modder
- Kontakt:
Tak 
Nie no jaja se robię tylko kilka razy w życiu coś ukradłem ale to nie było nic cennego...
Srałeś wczoraj ?

Nie no jaja se robię tylko kilka razy w życiu coś ukradłem ale to nie było nic cennego...
Srałeś wczoraj ?

- Pan Szatan
- Modder
- Kontakt:
Zobacz sam na jakimś moim gejpleju ze Sztopora
Kiedy się ostatnio spowiadałeś ?
Kiedy się ostatnio spowiadałeś ?