No to mowa o imigrantach
Na początku nie miałem nic przeciw. Co nam tam przyjąć paru ludzi, chrześijan jeszcze, którzy chcą po prostu spokojnie przeżyć życie z dala od wojny?
I jak się okazało kupa, ponieważ imigranci któży naprawdę uciekają zostawili swoje żony i dzieci.
A widzieliście oficjalny komunikat ISIS? Wśród imigrantów da nam terorytów, i jeśli spróbujemy zaatakować ich państwo to rozpętają wojnę i, że ich przyjaciółmi są nasze
prawa człowieka
I teraz muszę wybierać, Liberalizm czy zdrwoy rozsądek?
Ale tak jest zawsze. Jedna kultura wchodzi wyżej. Ma kulturę sztukę, bardziej sobie ufa
ma prawa człowieka, a potem przychodzi druga mniej rozgarnięta i rozwala wszystko tej pierwszej.
Tak było z Grekami, którzy byli ojcami filozofii. Przyszedł Rzym i klopsiki.
Tak było z Rzymem, który stał się ojcem filozofi. Przyszli wandalowie i klopsiki.
Z Europą będzie tak samo?
W ogóle pamiętacie przez co padł Rzym? Najeźdźcy z zewnątrz
Imigranty
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Tardis, proszę Cię, popraw nazwę tematu. 
Moja opinia jest taka. Imigranci - nie znają języka, naszej kultury, nas. My ich też nie.
Po co nam oni? Dla polaków z zasiłkami ciężko, a niby dla tych cepów starczy, żeby państwo dało mieszkanie, kasę i co jeszcze...
Rozumiem... wojna, głód, nędza, itp. ale to już ich problem. Nie, nie jestem egoistą. Po prostu jak widzę, jak nasz rząd smaruje innym "lepszym" krajom, ekhm... przepraszam.. - bardziej rozwiniętym (gospodarczo i wgl.) a naszych obywateli ma w d*pie, to aż na wkurw mnie bierze. Jak można być takimi lamusami i nie mieć aż tak szacunku do siebie i państwa i robić wszystko co np. Unia powie (bo tych emigrantów chyba głównie UE nam każe brać).
Podsumowując - Niech od Polski spierdalają, dla tamtych pasożytów nie ma u nas miejsca.
Ale to jest moje zdanie.

Moja opinia jest taka. Imigranci - nie znają języka, naszej kultury, nas. My ich też nie.
Po co nam oni? Dla polaków z zasiłkami ciężko, a niby dla tych cepów starczy, żeby państwo dało mieszkanie, kasę i co jeszcze...
Rozumiem... wojna, głód, nędza, itp. ale to już ich problem. Nie, nie jestem egoistą. Po prostu jak widzę, jak nasz rząd smaruje innym "lepszym" krajom, ekhm... przepraszam.. - bardziej rozwiniętym (gospodarczo i wgl.) a naszych obywateli ma w d*pie, to aż na wkurw mnie bierze. Jak można być takimi lamusami i nie mieć aż tak szacunku do siebie i państwa i robić wszystko co np. Unia powie (bo tych emigrantów chyba głównie UE nam każe brać).
Podsumowując - Niech od Polski spierdalają, dla tamtych pasożytów nie ma u nas miejsca.
Ale to jest moje zdanie.
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2015, 23:25 przez seebeek17, łącznie zmieniany 1 raz.
Podobno mamy wziąć 12 tysięcy brudasów. 
Polska dla Polaków! Trudno, nic z tym nie zrobimy, teraz tylko siedzę i czekam na dzień zamieszek.
No nie wierzę, żeby nie było z nimi problemów. Na pewno, albo któryś w Warszawie straci palce, bo go dresiarze z maczetami potną, albo ktoś z Polaków zostanie pobity przez te zwierzęta.
Po za tym jest opcja, że i tak od nas spierdolą, bo tu im za biednie. ;D

Polska dla Polaków! Trudno, nic z tym nie zrobimy, teraz tylko siedzę i czekam na dzień zamieszek.
No nie wierzę, żeby nie było z nimi problemów. Na pewno, albo któryś w Warszawie straci palce, bo go dresiarze z maczetami potną, albo ktoś z Polaków zostanie pobity przez te zwierzęta.
Po za tym jest opcja, że i tak od nas spierdolą, bo tu im za biednie. ;D
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2015, 23:40 przez BakenS, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Dodam tylko, że jakieś 80% tych "biednych" (jakoś na podróż było ich stać) pożal się Boże "uchodźców" to mężczyźni w wieku poborowym. Gdzie kobiety, dzieci i starcy?
W Niemczech normalni ludzie zaczynają wpadać w panikę, natomiast medialna propaganda nakazuje litować się nad tymi "nieszczęśnikami".
Absurd goni absurd. Europa chyli się ku upadkowi.

W Niemczech normalni ludzie zaczynają wpadać w panikę, natomiast medialna propaganda nakazuje litować się nad tymi "nieszczęśnikami".
Absurd goni absurd. Europa chyli się ku upadkowi.
I regret nothing
byłem w 100 % pewny, że w końcu ktoś tu poruszy ten temat
w sumie mam mieszane zdanie na ten temat
jakby każdy z nich znalazł se robotę i uczciwie żył to spoko
meneli i bezrobotnych mamy dość
podobno każdy chcę dostać 3000 € na msc (za nic !!!)
z czego, k***a? skąd?
wszystko zaczęło się od tego, że oni wszyscy zamierzali dostać się do niby raju - Niemiec
a dopiero potem Niemcy poruszyli całą UE żeby tylko oni nie musieli ich (wszystkich) przyjmować
w sumie mam mieszane zdanie na ten temat
jakby każdy z nich znalazł se robotę i uczciwie żył to spoko
meneli i bezrobotnych mamy dość
podobno każdy chcę dostać 3000 € na msc (za nic !!!)
z czego, k***a? skąd?
wszystko zaczęło się od tego, że oni wszyscy zamierzali dostać się do niby raju - Niemiec
a dopiero potem Niemcy poruszyli całą UE żeby tylko oni nie musieli ich (wszystkich) przyjmować
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2015, 18:54 przez EvilYeah, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Żadne spoko. Potwierdzonym info jest, że oni wcale nie są chrześcijanami tylko islamistami.
A jak ktoś rzucił pomysł, żeby ich wysłać do państw islamskich, to oni na to, że nie chcą ich u siebie, ale mogą dać nam hajs na 160 meczetów. Na chuj nam ich meczety?
Czuję tu spisek jakiś.
A jak ktoś rzucił pomysł, żeby ich wysłać do państw islamskich, to oni na to, że nie chcą ich u siebie, ale mogą dać nam hajs na 160 meczetów. Na chuj nam ich meczety?
Czuję tu spisek jakiś.
- Komar
- Administrator
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 4 razy
Cóż nie mogą wygrać wojen to zalewają w " pokojowy " sposób.seebeek17 pisze:Podobno to było przewidziane, że islamiści zaleją Europę.BakenS pisze:Czuję tu spisek jakiś.
Слава монолітна 

- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Dokładnie, to jest pierwszy etap dżihadu.oskiqu555 pisze: Cóż nie mogą wygrać wojen to zalewają w " pokojowy " sposób.
Trzeci niedługo zaobserwujemy w Szwecji, która jest najbardziej zalana tym tałatajstwem.
Polska ma o tyle dobrze, że jakiś ogromny napływ muslimów nam na razie nie grozi, dzięki naszemu dziadostwu. Muslimy z własnej woli niespecjalnie chcą tu przyjeżdżać. No chyba że nasz rząd da im takie warunki i socjal jak na Zachodzie (odpukać).
I regret nothing
To pora na mnie co o tym myślę 
Trochę ich można przyjąć. Ale bez przesady. Oni uciekają przed śmiercią, to nie wypada ich odsyłać z powrotem. Co innego że to cały czas napierająca fala imigrantów która praktycznie nie ma końca. W końcu nie będzie gdzie ich wszystkich upchnąć. Podejrzane jest tylko to że oni napierają jeszcze dalej na zachód- do Niemiec, czy to rzeczywiście ucieczka przed śmiercią dla co niektórych? Na dodatek wzrasta zagrożenie terroryzmem.
A może ta całą migracja to koń trojański dla Europy, że zanim się obejrzymy to ISIS opanuje całą europę?Czyli jednak dzihad? (chyba trochę za daleko wyszedłem ze swoimi filozofiami
)

Trochę ich można przyjąć. Ale bez przesady. Oni uciekają przed śmiercią, to nie wypada ich odsyłać z powrotem. Co innego że to cały czas napierająca fala imigrantów która praktycznie nie ma końca. W końcu nie będzie gdzie ich wszystkich upchnąć. Podejrzane jest tylko to że oni napierają jeszcze dalej na zachód- do Niemiec, czy to rzeczywiście ucieczka przed śmiercią dla co niektórych? Na dodatek wzrasta zagrożenie terroryzmem.
A może ta całą migracja to koń trojański dla Europy, że zanim się obejrzymy to ISIS opanuje całą europę?Czyli jednak dzihad? (chyba trochę za daleko wyszedłem ze swoimi filozofiami

Piro is back 

- Rycho3D
- Modder
- Postawił piwo: 8 razy
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
To są przestępcy nielegalnie przekraczający granicę. O status uchodźcy można ubiegać się w pierwszym kraju do którego się trafiło. Tak mówi prawo. I należy ich eksmitować.
Najlepiej wsadzić ich na statek i wysłać do Ameryki, bo to jest ich wina.
Najlepiej wsadzić ich na statek i wysłać do Ameryki, bo to jest ich wina.
8=======D
- Rycho3D
- Modder
- Postawił piwo: 8 razy
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
EvilYeah pisze:też się boję islamizacji

Gdyby było inaczej to by nie uciekali, to chyba logiczne nie ?EvilYeah pisze:uciekają od siebie bo tam maja ch***o
Tak wprowadzą reżim w twojej szkole.EvilYeah pisze:potem dążą do tego aby było tak samo jak było tam skąd przyjechali

Amerykanie chcą przyjąć 2000 uchodźców. Powinni im założyć obozy w Syrii i tam ich bronić, zanim się rozejdą po świecie jak mrówki.
8=======D