Jak był taki temat to przepraszam. szukałem ale 12 stron to troszkę dużo

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Potwierdzam, ale trzeba przyznać że te charakterystyczne dźwięki dodają klimatu jak cholera. Albo ten dźwięk z menu głównego P2StP - taki jednostajny niepokojący jakby świst - miodzio! Do takiej chorej gry pasuje jak ulał!Mr Minio pisze:Zwykłe ambient sounds.
Gdzieś czytałem (nie pamiętam, czy na Steamie czy YT), że dźwięki, obrazki i teksty przed każdym poziomem w P1 miały ukazywać to, co dzieje się w głowie Kolesia. Biorąc pod uwagę fakt, że niektóre z tych dźwięków występują też w P2 (właśnie te "dziwne")... Czyżby z Kolesiem nadal było coś nie tak?Dzienis pisze:Potwierdzam, ale trzeba przyznać że te charakterystyczne dźwięki dodają klimatu jak cholera.
Po prostu RWS uznało, że niektóre z tych dźwięków są nadal na tyle klimatyczne, że mogą podpasować też do dwójki i chwała im za to, bo inaczej P2 byłby zbyt "śmieszkowy", a tak jest trochę tej dźwiękowej psychodelii na mapkach.Yossarian pisze:Biorąc pod uwagę fakt, że niektóre z tych dźwięków występują też w P2 (właśnie te "dziwne")... Czyżby z Kolesiem nadal było coś nie tak?
Użyli tej paczki sampli: Zero-G's Cuckooland: Ghost in the MachineYossarian pisze:Też mnie nieco przerażają, i to po dziś dzień. Ciekawe, w jaki sposób je uzyskali?