Strzelam może znowu trafię

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Yossarian też dobrze, ale Pangia był pierwszy, więc zadaje.Pangia pisze:Policjanci lubią strzelać do pieszych z wyjętą bronią, poza tym zbieg okoliczności, w którym NPC kopiący zwłoki kopnie stojącego przy nich innego pieszego, no i piątkowa apokalipsa.
Jeden raz mi się zdarzyło, że chciał okraść Kolesia, ale tylko jeden. Poza tym zazwyczaj stoi jak osioł i gapi się na niego, a i rzadko również prowokuje jakieś ataki.Yossarian pisze:Ja często widuję burdy z udziałem księdza przy sklepie Habiba
Glock i Dual Glock to osobna broń, jest do nich osobny pickup i obie zabawki łączy jedynie pula amunicji, notabene wspólna również z Berettą. Ponadto Beretta ma minimalnie dłuższe przeładowanie i jednym strzałem zabiera dwa pociski z puli amunicji (nie wiem, czy przez błąd w grze, czy przez zamierzone działanie).Yossarian pisze:1. Berettę można mieć tylko jedną, Glocki aż dwa.
Oraz z MP5Pangia pisze:Glock i Dual Glock to osobna broń, jest do nich osobny pickup i obie zabawki łączy jedynie pula amunicji, notabene wspólna również z Berettą.