gdyz czesto ludzie pisza do mnie z pytaniem jak edytowac skrypty ale nie jestem w tym zabardzo opcykany

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
No tak, zostałem wywołany po imieniu.Mixer pisze:hej Tiquill tez umie to robic!! moze moglby cos napisac
No własnie ja także malo jeszcze wiem same podstawy jedynie...Tiquill pisze:No tak, zostałem wywołany po imieniu.Mixer pisze:hej Tiquill tez umie to robic!! moze moglby cos napisacNa razie się do tego nie kwapię. Trzeba dobrze wiedzieć, co się opisuje - a na razie im więcej wiem - tym wiem, że mało wiem. Ale, gdy się w tym należycie połapię (i będzie ludzi dużo chętnych tego) to zapodam.
Świetna strona! Nie znałem jej. B. dużo z niej przyda się w edycji Postala 2. I to nawet nam ułatwia sprawę w tłumaczeniu, bo ta strona JEST PO POLSKU!prawdziwy 666 pisze:a wszystkiego sam się nauczyłem (plus niewielka pomoc z pewnej strony
Próbowałem go, ale jakoś wolę zwykłego UCC i jego komendy.prawdziwy 666 pisze:małe pytanie do ALCRD i Tiquilla jakiego programu używacie do kompilacji plików UC na U???
bo ja używam programu UMake