Fajna, kolorowa. Będę miał okazję w te święta pograć wespół, bo mi się dobre rzeczy trafią w multi.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Dziwnie się z mapą zapoznałem. Pobrałem z serwera nie widząc jeszcze, że jest twoja. Fajna kolorowa. Gdy ją opublikowałeś, zagrałem, skojarzyłem - acha to ta!Piroziom pisze:Nazwa : Disco star club
W tą wczoraj grałem na serwerze. Słowa moje krótkie: Co za pojeb ją projektował?Piroziom pisze:mpDGT-GlassWorld
Jeśli mapka jest ciekawie zrobiona, to i w singlu da się graćRycho3D pisze:Mapki MP nie cieszą się już takim powodzeniem jak kiedyś.
Właśnie o to mi chodzi. Inaczej stoją jak te niemoty i kiwają się do przodka i do zadkaBloodLogin pisze:PathNote nie musi być, ale zaczynam je stosować by chodzili w konkretnym kierunku.
Cały czas staram się ogarnąć i skompilować resztę moich mapek- rozpierdolek, będzie pomysł- będzie i kolejna mapka do singlaBloodLogin pisze:Może zrobisz coś na single ?
Dlatego są boty.BloodLogin pisze:Nie mam stacjonarnego a i tak problem z serverami.
Lodowce ogólnie są strasznie poszarpane wewnątrz, usiane szczelinami. Uważaj tylko żeby nie wpaść w którąś z nich bo ciężko się wydostać.seebeek17 pisze: Jedynie mogę się przyczepić do ułożenia terenu przy spadku do szczeliny z rzeczką,
jest trochę poszarpana i kwadratowa, ale to tylko w chyba jednym czy dwóch miejscach, to nic.
To padlina której skończyło się żarcieseebeek17 pisze:A tak wgl. to po co te martwe psy dałeś??
Tak więc Rycho3D dziękujęRycho3D pisze:Lubie ogromne wypasione mapy z mnóstwem zawijasów ,skrótów i pułapek.
Dobry jest! Ten filmik musi u nas coś promować, pomyślę o jego przeznaczeniu.Piroziom pisze:BTW trochę mapek się uzbierało, dlatego skleiłem filmik
E, nie gadaj, raptem jedna mapa. Za to są szalenie grywalne. Kocioł, rój - to dobre określenia na to, co tam się dzieje!Piroziom pisze:Nie wiem tylko jak z błędami na serwach ostatnio moje mapki wielkiego szczęścia nie mają...
Aleś przygotował prezentację tej mapy.Piroziom pisze:Jak duża to mapa doskonale pokazuje animacja.