Wow czwarte miesjce, jestem zaskoczonyDzienis pisze:1 godzina, 16 minut i 54 sekundy.
Jak na początek nienajgorzej.
W tej chwili to czwarty czas.![]()
Powodzenia w dalszych próbach!

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Bo jak na razie są 4 udokumentowane czasy.kamil425 pisze:Wow czwarte miesjce, jestem zaskoczony
Nie wiem jak zdobyć widły, najwięcej ludzi zabiłem w rzeźni, bo blokowali drogę oraz na poczcie, z rakietnicy, bo nie miałem fajek zdrowia i tam najdłużej się męczyłem.Dzienis pisze:Gratuluję, ale jakim cudem zdołałeś zabić tylu ludzi przy tak szybkim czasie? Używałeś wideł w zwarciu?
I czy udało ci się ominąć misję z pralnią (świetny środowy czas)?? Domyślam się, że księdza i Dave'a załatwiłeś z bazooki, nie wchodząc do budynku.
No ale spoko. Jak przyjdzie admin, to dostaniesz rangę.
Można ominąć, chociaż ja próbowałem i mi się nie udało. Podobno trzeba jakoś przeskoczyć ze stolika na schody tak, żeby nie pojawiła się cut-scenka.kamil425 pisze:Nie wiem jak zdobyć widły, najwięcej ludzi zabiłem w rzeźni, bo blokowali drogę oraz na poczcie, z rakietnicy, bo nie miałem fajek zdrowia i tam najdłużej się męczyłem.
Misję z pralnią można ominąć? Bo ja leciałem do pralni. Słyszałem o sposobie z kościółem, ale nie miałem rakietnicy.
Ja nie lubię przechodzić gier na speed runieK.Czerwonepole pisze:Widzę, że zbyt duża liczba osób nie jest zainteresowana tym konkursem
Znam całą grę na pamięć. Obierałem najkrótsze ścieżki. Zapłaciłem $300 za mandat, aby zaoszczędzić czas i również używałem glitchy i trików jak ominięcie odbierania stroju w Środę.Dev4ever pisze:Ja nie lubię przechodzić gier na speed runieK.Czerwonepole pisze:Widzę, że zbyt duża liczba osób nie jest zainteresowana tym konkursem![]()
Btw: Jak ci się udało osiągnąć taki rekord? Gdzie są screeny z końca każdego dnia?