BloodLogin93 pisze:Wklejajcie ja oczywiście nie od razu ale to ocenię

Wklejać ci nie będę, bo mam wyłączone wtyczki do YouTube'a. Ale parę zespołów i wykonawców na początek mogę ci podać.
BloodLogin93 pisze:Najlepiej poprostu epicki styl damski wokal,
gitary nie zbyt mocne...nie ważny podgatunek,
Evanescence, Avril Lavigne, Paramore, Blade Loki, Green Day (męski wokal), Nirvana (klasyk), Offspring, Nightwish (późniejszy, wczesny z Tarją pewnie ci się nie spodoba), Within Temptation, HIM, 13stoleti (czeski gotyk), Sabaton (power metal), KSU (polski punk), większość twórczości Kazika.
Z mocniejszymi gitarami: Marylin Manson, Limp Bizkit, KoRn, Bullet for my Valentine, Rhapsody of Fire, Rammstein, Behemoth...
Naprawdę masa jest tego. Nie bedę cię zasypywać nazwami, przesłuchaj coś najlepiej i napisz co ci się podobało, to można będzie poszukać zbliżonych zespołów/utworów.
Dodam od siebie jeszcze, że nie mam ulubionego zespołu ani płyty. Niekiedy podoba mi się zaledwie 1-2 piosenki danego zespołu i nic więcej. Dlatego na swojej playliście mam masę utworów najróżniejszych wykonawców i nie robię zestawień najlepszych czy najgorszych piosenek.
PS: Jednak przypomniałem sobie, że najgorszą piosenką jaką słyszałem jest "Blurred Lines" Robin Thicke&Pharrel Williams... Co za *****.