W P2 Complete w trybie Enhanced Mode jest już ponoć latająca łopata.Rycho3D pisze:Broń miotła wiedźmy. Do latania i czarowania.
ł:
Ja bym jeszcze dodał możliwość wbijania przedmiotów w tyłek bystków (jak młot w tyłku krowy

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
W P2 Complete w trybie Enhanced Mode jest już ponoć latająca łopata.Rycho3D pisze:Broń miotła wiedźmy. Do latania i czarowania.
ł:
1. Jest (Football - piłka do nogi, EvilBall - piłka do kosza)ArtekXDPL pisze:Nowy arsenał dla kolesia:
1. piłka (najlepiej kilka rodzajji),
2. rzutki
3. kusza
4. miecz świetlny (taki jak w star wars)
5. 2 miecze (katany) w dwóch dłoniach
6. kij do atakowania i obrony
7. miotła
8. mop
9. patelnia z możliwością odbijania od niej głowy
W końcu jakieś siusiaki xd
Nie było. Z tamtych czasów to tylko jakąś sieciową przeróbkę Trainyard spotkałem. Ale nie, to też poźniejsza już mapa. Kurczę, co za uczucie czytać takie stare posty. Inny świat...Rycho3D pisze:Naprawdę nie było żadnych polskich modderów p2 ?
A co to za kino tam. Cztery kąty na krzyż. Ale pomysł fajny.Dzienis pisze:1.Dodać kino jak w Lower Paradise
I jakiś tor treningowy lub coś. By móc swobodnie jeździć.4.Dodać salon samochodowy
Każdy jak przystanie, to rozmawia. A jak ty widzisz rozmowę ludzi, gdy idą i nie przystaną? Coś nie tak.ArtekXDPL pisze:Dodanie interakcji z wszystkimi przechodniami (rozmowa), a nie tylko z NPC które stoją w miejscu.
Jak już, to przez Champa.ArtekXDPL pisze:Robienie kupy przez Kolesia, która działa jak granat mina
Rozbudowany pomysł, nieźle.Pablo1989 pisze:fajnie by zobaczyć takie cuś.
Zrób animacje, zrobię kod, będzie mod.Rycho3D pisze:Broń ogłupiająca ludzi. By biegali na czworaka, szczekali, miałczeli, wbiegali na drzewa.
A czemu nie!Rycho3D pisze:Broń miotła wiedźmy. Do latania i czarowania.
Też kiedyś takie coś chciałem.Dzienis pisze:jakiś usypiacz na przechodniów, po którego użyciu bystki spałyby przez jakiś czas, a potem wstawali jak gdyby nigdy nic.
Rips Mod - ale to nie rzutki, a bełty kuszy, tylko pojedyńczo. Choć zaczynam mieć wątpliwości, czy aby na pewno bełty...2. Są w którymś z modów do multi dodającym nową broń
Nawet dwa. Drugi to w zbiorczej paczce MegaMod czy jakoś...Silver Dragon pisze:4. Jest (Chyba TitanMod, reszty modów nie pamiętam)
Możliwe. Ale jakoś zalatuje...Silver Dragon pisze:murzyn zmienia się w białego i vice versa (czy to w ogóle możliwe?)
Jedna ze Sztopora, druga z EAInventory/AWPMod.ArtekXDPL pisze:patelnia z możliwością odbijania od niej głowy
Może jakiś zmodyfikowany PanicMarker, czy coś w tym stylu, ma spory zasięg działania.seebeek17 pisze:Na pewno trzeba postawić to na StreamingWeapon, i teraz nie wiem.
TraceFire()? Czy użyć Touch() w Emitterze?