[P2] Polskie dialogi

Tu pomagamy początkującym i całkiem zaawansowanym w ich kłopotach i błędach z P2, StP i AW.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Frycu
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 19 kwie 2007, 21:48

19 kwie 2007, 21:52

Witam! Mam Postala 2 razem z dodatkiem Share The Pain ale chciałbym by w grze były polskie dialogi. Czy jest na to jakiś sposób? Jakiś plik, cokolwiek?
Ostatnio zmieniony 24 maja 2007, 14:13 przez Frycu, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Iquid
Założyciel PostalSite
Założyciel PostalSite
Posty: 667
Rejestracja: 14 paź 2006, 11:06
Lokalizacja: GRS
Kontakt:

19 kwie 2007, 21:56

Jeśli grę kupiłeś w Polsce to powinieneś mieć je standardowo. Jeśli nie to tylko spolszczenie tekstowe ;)

ps.
Przenoszę do działu Pomoc


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

20 kwie 2007, 06:27

musisz miec polska wersje bo w spolszczeniach sa tylko napisy a nie dialogi i raczej watpie zeby wyszlo takie spolszczenie jedynie to mozesz poszukac gry w wersji polskiej


Awatar użytkownika
Frycu
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 19 kwie 2007, 21:48

20 kwie 2007, 13:31

Mam wersje angielską ale na pewno dałoby się pliki dźwiękowe z wersji polskiej skopiować i dać do angielskiej? Ja ktoś ma po polsku to moznaby spróbować 8-) Spopiować dac do jednego folderu i spakowac i upload zrobic.


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

20 kwie 2007, 13:34

tu pytanie kieruj do Tiquilla
ale mozna to zrobic tylko to szlak dla zawodowcow a konsekwencje beda duze (mozna sobie popsuc postala)


Awatar użytkownika
Frycu
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 19 kwie 2007, 21:48

20 kwie 2007, 13:57

Spoko mam płytkę od Postala wiec nawet jeśli się zepsuje to odinstaluje i zainstaluje jeszcze raz 8-) A na polskich dialogach bardzo mi zależy... Więc moznaby sprobowac tego eksperymentu...


Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

20 kwie 2007, 14:04

Jeśli chodzi Ci o dialogi musisz znaleźć w folderze Sounds pliki, które mają w nazwie Dialog np. DudeDialog.uax a potem je podmienić.
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2007, 14:04 przez kazik, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
zkar
Wielki Przedwieczny
Wielki Przedwieczny
Posty: 167
Rejestracja: 12 gru 2006, 19:21
Lokalizacja: z Bunkra
Kontakt:

20 kwie 2007, 14:22

Wersja polska jest bogatsza od Angielskiej choćby ze wzgledu na to, że mozna w niej znaleźć oryginalne dialogi angielskie (chodzi mi o te, które i tak juz maja swoje odpowiedniki). Myślę, że jeśli będziesz to robił sukcesywnie to nic Ci się nie stanie, bo jak wrzucisz wszystko na raz i gra się zepsuje to nie bedziesz wiedział co błąd powoduje.


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

20 kwie 2007, 14:25

nbajlepiej jest kupic polska wersje a nie kombinowac i k*rwicy dostawac ze nie dziala


Awatar użytkownika
Frycu
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 19 kwie 2007, 21:48

20 kwie 2007, 14:29

Mam kuzyna programiste wiec moze on cos na to zaradzi. Ja chce tylko te pliki dialogowe wiec jak ktos ma to prosiłbym o upload :!: :-D


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

20 kwie 2007, 19:05

Powodzenia :)

PS Jeśli Ci się uda to daj nam znać. Byłby to swoisty fenomen.


Obrazek
Awatar użytkownika
Frycu
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 19 kwie 2007, 21:48

20 kwie 2007, 20:57

No wlasnie ale potrzebuje tych plikow dialogowych więc mógłby ktos udostępnić? Wystarczy upload zrobic, np. na www.rapidshare.com ;-)


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

21 kwie 2007, 21:09

RapidShare nie jest dobrym rozwiązaniem. Napisz do mnie na PM, to pogadamy.


Obrazek
Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1653
Rejestracja: 05 kwie 2007, 07:49
Lokalizacja: localhost

30 kwie 2007, 18:14

Najlepiej wyślij jakiś list do playa czy maila z prośbą o przesłanie postala 2 STP po polsku (oczywiście magazynu z grą),bo ja mam AW ale po angielsku :-/


Obrazek
Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Posty: 11952
Rejestracja: 24 kwie 2011, 14:47
Lokalizacja: SinCity
Postawił piwo: 5 razy
Kontakt:

16 maja 2011, 14:13

A ma ktoś może wersję [RUS] bo potrzebuję WMaleDialog.uax
Bo robię moda w którym będzie kilku Rusków i chciałbym by mówili w ich języku .


8=======D
ODPOWIEDZ