Mapa wymaga STP

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
1.Idzie zrobićPan Szatan pisze:Nic specialnego kwadrat z NPC ale jak na 1 mapę może być
Oto moje propozycje aby mapka była grywalniejsza:
- Dodaj więcej pomieszczeń
- Spawner NPC
- No i jakąś mega głęboką dziurę do której można wrzucać NPC
- Jakieś zgniatarki i inne narzędzia mordu
To tyle
Nie wiem co Pan Szatan miał na myśli, ale jak ja to przeczytałem, to pomyślałem po prostu o zwykłym dole, do którego można by wkopywać trupy i na nie rozlewać różne substancje – palne bądź nie.ArtekXDPL pisze:3.Dziura to też nie problem, hmm... tylko żeby coś zabijało pawny...
Chodzi mi o dziurę do wrzucania trupówPangia pisze:Nie wiem co Pan Szatan miał na myśli, ale jak ja to przeczytałem, to pomyślałem po prostu o zwykłym dole, do którego można by wkopywać trupy i na nie rozlewać różne substancje – palne bądź nie.ArtekXDPL pisze:3.Dziura to też nie problem, hmm... tylko żeby coś zabijało pawny...
No właśnie to pomyślałem, tylko jakoś skupiłem się na pisaniu posta i tego nie napisałemPan Szatan pisze:Chodzi mi o dziurę do wrzucania trupów
Mi się kojarzyło z Katyniem, chociaż Ruskie tylko strzelali w głowę i zakopywali koparkami.Pan Szatan pisze:Chwila... pangia, dziura do spalania mówisz..z czymś mi się to kojarzy.
Łatwo powiedzieć, trudniej zrobićRycho3D pisze:Nie kopiuj tylko sam wymyśl.ArtekXDPL pisze:Jakie są jeszcze pułapki w Postalu, które mogę skopiować na tą mapę?
1. Skopiuj jakiś mover np. zgniatarkę ze złomowiskaArtekXDPL pisze:Łatwo powiedzieć, trudniej zrobićRycho3D pisze:Nie kopiuj tylko sam wymyśl.ArtekXDPL pisze:Jakie są jeszcze pułapki w Postalu, które mogę skopiować na tą mapę?