Tylko nie ustawiaj go w podpisiePan Szatan pisze:Takie logo se zrobiłem

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
To do strony workshopieRycho3D pisze:Tylko nie ustawiaj go w podpisiePan Szatan pisze:Takie logo se zrobiłem
Do 2017 chyba się wyrobięseebeek17 pisze:Robota idzie spoko widać
Jestem za. Lecz najpierw skończ to główne spolszczenie. Takie moje zdaniePan Szatan pisze:Edit: Chcecie żebym wydał fix'a dla polskiej wersji STP?
Będzie dodawać te nowo spolszczone textury które twórcy oficialnego spolszczenia pomineli, poprawiać błędy w tłumaczeniu i naprawiać cutscenki w których dialogi na siebie nachodzą i nic nie można zrozumieć (np. Telefon od Vince'a w Apocalypse Weekend) ?
No właśnie o to mi chodzilo czy te ulepszone spolszczenie dla wersji Steam mam też przeportować na STPseebeek17 pisze:Jestem za. Lecz najpierw skończ to główne spolszczenie. Takie moje zdanie
Tak się składa, że takiego fixa sobie zrobiłem na własną rękę (bodajże rok temu) więc mogę podesłać mapki, jeśli chceszPan Szatan pisze:naprawiać cutscenki w których dialogi na siebie nachodzą i nic nie można zrozumieć (np. Telefon od Vince'a w Apocalypse Weekend) ?
Chętnie, przyda się tylko do P2C będzie trzeba robić od nowa. Mogę dopisać cię do creditsów jeśli chceszBartosz pisze:Tak się składa, że takiego fixa sobie zrobiłem na własną rękę (bodajże rok temu) więc mogę podesłać mapki, jeśli chcesz
Czemu? Mapy z AW nie różnią się niczym od map z AW z P2CPan Szatan pisze:Chętnie, przyda się tylko do P2C będzie trzeba robić od nowa.
A "nowe" bronie to co, same z siebie sie na mapach z AW pojawiły?Bartosz pisze:Czemu? Mapy z AW nie różnią się niczym od map z AW z P2CPan Szatan pisze:Chętnie, przyda się tylko do P2C będzie trzeba robić od nowa.
A ch*j z nimiPan Szatan pisze:A "nowe" bronie to co, same z siebie sie na mapach z AW pojawiły?