Każdy wybierze opcję która mu pasuje

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Chuda już jestSilver Dragon pisze:Najlepiej zrobić dwie wersje
Każdy wybierze opcję która mu pasuje
STEAMAWP - Open House.zip
Pobierz Plik ściągnięto 1 raz(y) 4.31 MB
No to teraz wiadomo dlaczego modderzy wolą robić Steamowe wersje modów48 Unikalni odwiedzający
12 Obecni subskrybenci
1 Obecne ulubione
Próbowałem zrobić nowe ciuchy ale albo źle tex nachodziły na model, albo nie pasowało mi to do jej wyglądu... Więc se myślę a ch*j usunę tylko tatuaż MikeJ i przekreślenie na napisie DudeSilver Dragon pisze: I taki mały niuansik
Kolor ciuszków by się przydało również zmienić
Całe życie przecież w stroju ślubnym nie da się chodzić
I powinno dać się ją ruchaćEvilYeah pisze:w sumie też bym wolał chudą i wylaszczoną zobaczyć jak już niż opatrzoną i nudną beczułkę, ale głos z podstawki mógłby zostać
No to tak zrób, dawaj śmiało masz moje pozwolenie na edytowanie modaRycho3D pisze:I powinno dać się ją ruchaćEvilYeah pisze:w sumie też bym wolał chudą i wylaszczoną zobaczyć jak już niż opatrzoną i nudną beczułkę, ale głos z podstawki mógłby zostaćżeby licznik życia nabijało.
Wchodzi, dajesz jej kasę, włącza się filmik z zewnątrz jak trzęsie się przyczepa, uzupełnia się życie.
To by było dobre
To zrób to na mapie S3 potem daj mi na PW i dodam do domu.Rycho3D pisze:Nie mam AWP ani P2C
Mogę to zrobić w zwykłym P2 STP, łatwizna.
Bo nie gram w postala i nie potrzebuję.Pan Szatan pisze:Masz STP i AW więc czemu nie zainstalujesz AWP ?
CutScenki nie da się skopiować z mapy na mapę, bo wywali na pulpit.Pan Szatan pisze:To zrób to na mapie S3 potem daj mi na PW i dodam do domu.
Tylko że większość graczy ma albo P2C albo AWP.Rycho3D pisze: Do robienia modów, wygodniej jest na czystym systemie pracować.