Z tym "jestem zaskoczony" to było na temat piosenki podanej przez Tiquilla. SD mnie wyprzedził, więc jego piosenki nikt nie ocenił. Aby było sprawiedliwie daję ją jeszcze raz:
[youtube][/youtube]
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
A coś więcej, jeśli można?Mr Minio pisze:1/10
Czemu zaskoczony??Mr Minio pisze:Z tym "jestem zaskoczony" to było na temat piosenki podanej przez Tiquilla
Jasne, że można. Po prostu utwór mi się nie podobał. Cały czas jakieś dziwne dźwięki i trochę niepokojący głos. Jakby był soundtrackiem do jakiegoś niepokojącego, ryjącego banię filmu, byłoby ok, ale jako osobny, samodzielny utwór moim zdaniem się niestety nie broni.Tiquill pisze:A coś więcej, jeśli można?Mr Minio pisze:1/10
Bo gdy się zaczynał i były słyszalne te ambientowe(?) dźwięki nie spodziewałem się, że zaraz się rozwinie w coś innego. Myślałem, że będzie taki do końca. Fajna gęsta atmosfera i dziwny wokal kobiecy, ale ogólnie jest dobrze, stąd ocena 7.Tiquill pisze:Czemu zaskoczony??
To oceń teraz mój a następny user oceni twój i będzie porządek.Slayer pisze:Tiq mnie wyprzedził.
Widziałeś More?Tiquill pisze:Idealny podkład dźwiękowy do filmu, w którym autorzy sami nie wiedzą, co przekazać i co opowiadać.
Pisałem o muzyce, słyszę taką, jaką słyszę. Jest dla mnie regułą, że wykonawcy, których działalność opiera się na śpiewaniu, najczęściej źle wychodzą w nagraniach instrumentalnych. Nie idzie, nudne, wtórne a czasem za długie i zapętlone. Tego utworu nigdy nie lubiłem i nie polubię.Mr Minio pisze:Widziałeś More?Tiquill pisze:Idealny podkład dźwiękowy do filmu, w którym autorzy sami nie wiedzą, co przekazać i co opowiadać.