Rob, widze że sie wkurwiłeś i to ostro, zaraz ci piwko pocztą wyśle

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
No proszę, kolejny idiotaDarek Petranik pisze:Ze względu na to co się wydarzyło w dniach 2 i 3 kwietnia i zawarte w temacie ,,przeprosiny'' treści o pajdusie to proszę o to,żeby takie osoby jak:Rombessed,Kariko,Lothar,Alixo i Dzastin naprawdę przeprosili pajdusa za to co pisali na niego w tym temacie.
Masz rację ja na dzisiaj kończę, bo to naprawdę zaczyna przekraczać granice zdrowego myślenia [no chociaż to forum o psychopatycznej grze to nie oznacza że użyktownicy powinni mieć świra].Poczekajmy aż twórca tematu się odezwie.Alixo pisze:Dobre gadanie Robsessed, myśle że po przeczytaniu tego, odpisze coś głupiego, lub nic nie odpisze, Koloses, nie przesadzajmy z tym spamem, bo i nam sie oberwie.
Rob, widze że sie wkurwiłeś i to ostro, zaraz ci piwko pocztą wyśle
No chyba cię pogięło. Ja, Koloses, Dzastin, nawet Ty masz posty wnoszące więcej do tematu.Darek Petranik pisze:Każdy 15 latek tak pisze.
Kolega nie wie, co to ironia... HahaDarek Petranik pisze:3Ten obrazek z Donaldem Tuskiem mnie nie obchodzi.
WspółczujęDarek Petranik pisze:Poza tym czytałem wszystkie jego posty i są normalne.
A co to, koncert życzeń? Gdyby sobie wspaniale na to nie zasłużył, nie dostałby takowych, uwierz mi (i tak nie uwierzysz)Darek Petranik pisze:na jego prośbę proszę o usunięcie rangi ,,ciota'' i usunięcie jego ostrzeżeń.
Dresy na ulicach mają podobne rady: "Komórka albo wpierdol!"Darek Petranik pisze:1.Nie pyskował do admina tylko udzielał mu dobrych rad jak obsługiwać się forum.
Z której strony jego posty są "normalne"? "OK", "Nie wiem, jak Ci pomóc". Osobiście szkoda by mi było klawiatury i czasu, żeby w ogóle takie coś pisać. Poza tym - jakby czytał regulamin i stosował się do niego, nikt by się nie przyczepiałDarek Petranik pisze:2.On nie nabija postów tylko po prostu w dużej ilości tematów ma zawsze coś normalnego do powiedzienia.
Rozumiemy i to bardzo dobrze. Jednak na szacunek trzeba sobie zasłużyć, odpowiednią postawą i szacunkiem do innych. Jakoś jak ja przyszedłem na forum też byłem tylko kolejnym random-user-em. Ale postarałem się na tyle, że zostałem już Junior Admin-em. Po prostu stosuję zasady netykietyDarek Petranik pisze:Pajdus nie jest jakimś dzieckiem neo.Za to wy nie rozumiecie słowa ,,szacunek'' do innych osób.
Ja tam wierzę w korniszona i lubię placki, słuchając przy tym Children of Bodom. Zauważ, że poza kilkoma przypadkami ekstremalnego zjebaństwa, nikt jakoś nie miał problemów z administracją, poza pajdusemDarek Petranik pisze:To wy tylko wierzycie i słuchacie admina (to wygląda tak jakby nie mieliście swojego rozumu).
Na pewno będzie wdzięczny za udostępnienie swojego numeru bandzie zwyroliDarek Petranik pisze:Przeczytaj lepiej wszystkie jego posty i porozmawiaj z nim przez gg a jego numer to 3040703.
Jeśli to jest prawda, to gatunek ludzki właśnie przepadł. Poza tym pajdus ma dopiero 14Darek Petranik pisze:Każdy 15 latek tak pisze.
I to jest usprawiedliwienie? Faktycznie, bądźmy wyrozumiali dla 15latków, bo oni akurat tak piszą. Iquid musisz opracować Regulamin v2.0, w którym uwzględnisz taką grupę forumowiczów, jak 15latkowie i dasz im przywileje, bo będą poszkodowani.Darek Petranik pisze:Każdy 15 latek tak pisze.
Proszę mnie nie obrażać. (co prawda mam już 16 lat, ale jeszcze kilka dni temu byłam właśnie w tym wieku)Darek Petranik pisze:Każdy 15 latek tak pisze.
Jeżeli jego posty są normalne to ja mam 40 par oczu i 120 palcówDarek Petranik pisze:Poza tym czytałem wszystkie jego posty i są normalne.
Panie Darku otwórz pan pisze:Każdy 15 latek tak pisze.
Koloses pisze:1.Są 3 prawdy: Prawda,TwaPrawda i gównoprawda
2.Ten przykład to akurat Gównoprawda
Teraz poczułem się obrażony tym co napisałeś.Nie było mnie na forum przez jakiś czas, jednak z tego co czytam Pajdus został słusznie ukarany.Z drugiej strony dziwi mnie to całe zamieszanie jakie wywołujesz ze swoim "kolegą".Został zbanowany i już, nic "STRASZNEGO" się nie stało.Może gdy wydorośleje, będziemy w stanie normalnie z nim rozmawiać.[ Dodano: 2010-04-04, 19:55 ]
Każdy 15 latek tak pisze.
Jakbyście nie zauważyli w tym wszystkim to myśmy tych postów nabili najwięcej. Już starczy. Co za dużo to nie zdrowo (:Darek Petranik pisze:Nabijanie postów to dla mnie nic bo nie o to chodzi.