napalm, problem z misja
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
idź drogą, którą wszedłeś do pomieszczenia z napalmem...po lewej widzisz, że rury blokują przejscie więc udaj się na prawo do końca, potem narożnikami zbiorników do szybu, gdzie wcześniej była kratka...w szybie możesz iść prosto po apteczki a potem wrócić i isć do przestrzeni z rurami..pobiegaj po nich by dojść do korytarza a potem to już prosta droga 

Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...
- zbigniewcebula
- Miłośnik broni
pwn3dzbigniewcebula pisze:ja musiałem użyć kodu.
Ja nawet za pierwszym razem tam nie spadłem. Spadłem, jak ostatnio grałem, bo chciałem za szybko przejść

B2T
Jak nie chcesz się męczyć, możesz wykorzystać pewien bug - rury tak nieudolnie blokują przejście, że przy kucnięciu można przejść pod rurą (czy jakoś tak, dawno nie grałem w sumie).
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Nom, trza odpowiednio skoczyć i szybko nacisnąć klawisz kucnięcia, jednak zapiszcie przed tym- ja się zaklinowałem tak że nawet silnik gry nie mógł mnie wydostać, a zapisałem akurat przy tym skoku :XPangia pisze:pwn3dzbigniewcebula pisze:ja musiałem użyć kodu.
Ja nawet za pierwszym razem tam nie spadłem. Spadłem, jak ostatnio grałem, bo chciałem za szybko przejść
B2T
Jak nie chcesz się męczyć, możesz wykorzystać pewien bug - rury tak nieudolnie blokują przejście, że przy kucnięciu można przejść pod rurą (czy jakoś tak, dawno nie grałem w sumie).
- RobertosSK1
- Miłośnik broni
ja jakoś tak miałem, że za pierwszym razem przeszedłem bez problemu, a za drugim przechodzeniem musiałem użyć kodów 

"Nadchodzi kolejny odcinek przygód psychola!"