Nadajmy imię Kolesiowi!
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Koleś! Koleś... To takie bezosobowe! Nadajmy mu imię! Jakie propozycje?
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Brak imienia to wg mnie chwyt marketingowy
. Ponieważ każdy się wczuwa bardziej w postać jak wołają na Ciebie koleś niż jakby wołali np. Sam
. Jako takiego pomysłu nie mam byle by nie było często używane w grach i pospolite 

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Nigdy pospolite! W ED mamy takie i ciężko się z takim faciem utożsamiać. To musi być coś naprawdę extra! i w klimacie Postala. Też na razie nic nie mam. Ale kombinować trzeba! Może i samemu Vince'owi się spodoba. 

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Coś lepszego
Chociaż bardziej by pasowało do Duke'a heh, ewentuanalnie Gaylord Fokker, ale to w jakimś filmie już było
.
Chociaż bardziej by pasowało do Duke'a heh, ewentuanalnie Gaylord Fokker, ale to w jakimś filmie już było
HAHAHAHAHA Kwadrat AHAHAHAHA SWIETNE IMIE xDDDDD Gdybym wiedział to kilka lat temu bym sobie takie imię wybrał na bierzmowanie 

Hmm, no może ja napisze jaki mi się imiona podobają: Adolf, Henryk, Herman, Józef, Włodzimierz.
Poza tym jakbyście słyszeli ogłoszenia w naszej parafii, któr miały miejsce po zakończeniu wizyty duszpasterskiej zwanej kolędą to dowiedzielibyście się, że ludzie wybierają teraz pogańskie imiona i dziewczynka za niedługo bedzie sie nazywać Pepsi-Cola, a chłopak Coca-Cola. Ludzie na kościele czekali już tylko do błogosławieństwa, bo jak tu nie ryknąć śmiechem w takiej sytuacji?
Poza tym jakbyście słyszeli ogłoszenia w naszej parafii, któr miały miejsce po zakończeniu wizyty duszpasterskiej zwanej kolędą to dowiedzielibyście się, że ludzie wybierają teraz pogańskie imiona i dziewczynka za niedługo bedzie sie nazywać Pepsi-Cola, a chłopak Coca-Cola. Ludzie na kościele czekali już tylko do błogosławieństwa, bo jak tu nie ryknąć śmiechem w takiej sytuacji?
Może Robbie Law (takie ironiczne)
?

Jan Kowalski 

A może Koleś Postalski?