Ja nie przepadam za
FileSonic, bo muszę wyłączać AdBlocka, jak chcę coś pobrać, ale tak to jest spoko. Chomikuj niezły, ale za każdym razem przy zbyt dużym pliku (chyba 100 kB) zakładam na chybcika nowe konto, bo nie chcę tam zakładać, a czasami ciężko coś znaleźć, bo tylko na czyimś chomiku jest.
MegaUpload nawet fajny, nie trzeba długo czekać, transferu też nie "kradnie".
Hostuje.net jest spoko, jak jakieś mp3 z mp3.teledyski.info ściągam, to właśnie tam jest upload, tylko kod wklepujesz i ściągasz.
Freakshare też bardzo dobry, nie ma długiego czekania między plikami.
Yossarian pisze:Dziwne, że nikt nie wspomniał o odsiebie.com, które było bardzo dobrym serwisem, do czasu aż go zamknęli
Zgadzam się w całej rozciągłości. Ba, nawet miałem tam konto, ale założyłem je chyba parę miesięcy przed zamknięciem serwisu, zresztą miałem zauploadowany tylko jeden plik txt, więc się nie bałem, że policja mnie będzie ścigać (bo podobno tak robiła, zresztą już nie pamiętam).
eddie pisze:mogę odradzić uploading.com, potrafi w którymś momencie zarwać ściąganie
A jaki tam jest transfer? Pamiętam, że był jakiś serwis, na którym przy moim necie 1 MB/s (dobrze napisałem? jakby co, niech mnie Lothar poprawia

) miałem download 30 kB/s (a zwykle mam przynajmniej 100).