MTA: San Andreas

Rozmowy o innych grach wszelakiego rodzaju.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI
Posty: 2565
Rejestracja: 30 kwie 2007, 14:10
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

03 gru 2007, 15:58

Kmieciu pisze:Nie mogę w sobotę. :( Jadę na urodziny dziadka (impra!). Wrócimy pewnie gdzieś tak po 22 :P
Toż o 22 noc jest jeszcze baaardzo młoda 8-) Chyba, że impra taka hardkorowa, że wrócisz po 22... grudnia :-P
Ostatnio zmieniony 03 gru 2007, 15:58 przez Lothar, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

03 gru 2007, 16:17

Co to za impra z rodzicami i dziadkami :?: :P


Obrazek
Awatar użytkownika
Slaytanic
Miłośnik broni
Posty: 149
Rejestracja: 09 maja 2007, 20:21

03 gru 2007, 16:19

Osobiście wolę SA-MP, ale ewentualnie przez MTA też pograć mogę. :P


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

03 gru 2007, 17:08

jeszcze niepoznałem zalet ale odrazu poznałem wady. Czesta serwery sie zawieszaja i jak razłaczymy i sprobojemy ponownie zagrac na tym samym servie to gra sie zacina i trzeba zrobic restart albo chociaz ctrl alt i del


Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1653
Rejestracja: 05 kwie 2007, 07:49
Lokalizacja: localhost

03 gru 2007, 19:05

CiuCiu ale nic nie jest doskonałe sa-mp też ma jeszcze duuużo błędów, ale popatrz na gtasite.pl (blee) na jej newsy jest tam pokazane jak MTA się rozwija


Obrazek
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

03 gru 2007, 19:11

tam jest Map editor!!! Super tylko go nierozumiem. Moglby ktos mi wytłumaczyc co sie czym robi ;) moze zna ktos link do tutoriala.??

[ Dodano: 2007-12-03, 19:23 ]
znalazłem już strone ;) tylko nadal jednego niepotrafię. gdy robie chceck pointy (chyba tak) to jak ustawić zeby sstrzałka była w odpowiednia strone i zeby strzałka wogole była i ajk zrobic mete. meczy mnie tez zmienianie obiektow. ja niechce zeby byl admiral to co trzeba kliknac zeby bylo co innego?


Awatar użytkownika
Edek
Modder
Modder
Posty: 116
Rejestracja: 30 paź 2007, 13:46
Lokalizacja: Rapture

03 gru 2007, 21:37

czy wie ktoś jak w tym dziwnym edytorku do MTA obracać modelami??


Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1653
Rejestracja: 05 kwie 2007, 07:49
Lokalizacja: localhost

04 gru 2007, 14:11

Pan Google ci powie
Ostatnio zmieniony 04 gru 2007, 14:12 przez Alixo, łącznie zmieniany 1 raz.


Obrazek
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

06 gru 2007, 23:02

Ms google ostatnio zaduzo juz niemowi na temat ;) głupi koiles ale juz sie przyzwyczajam tak samo jest jak z PostEdem. Tylko prosciej ;)


Awatar użytkownika
Edek
Modder
Modder
Posty: 116
Rejestracja: 30 paź 2007, 13:46
Lokalizacja: Rapture

31 gru 2007, 13:00

ja polecam ten serwer littlewhitney's MTA:SA server [gta-host.com]


Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI
Posty: 2565
Rejestracja: 30 kwie 2007, 14:10
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

31 gru 2007, 17:22

Takie pytanie połowicznie związane z tematem - jest jakaś wersja multi do GTA: SA, w której normalnie chodzą po ulicach ludzie i jeżdżą samochody? 8-)


ODPOWIEDZ