Minecrafty w PDF , wgl nie jestem zainteresowany !!seebeek17 pisze:A tak to trzeba czekać na PDF'y z chomika.
Jeśli taka gierka ma łacznie 300str poradników to ile musiał by mieć GTA V + Online wyobraź sobie

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Minecrafty w PDF , wgl nie jestem zainteresowany !!seebeek17 pisze:A tak to trzeba czekać na PDF'y z chomika.
Wydaje mi się, że nie doceniasz Minecrafta i jego poziomu złożoności. Gra jest IMO naprawdę w porządku, jest (prawie) jedyna w swoim rodzaju i był pierwszą grą tego typu, w jaką grałem - gdyby nie ta felerna Java i dodany głód po aktualizacji bety do 1.2 to by nikt nie narzekał - tylko że gameplayerzy, gimbusy i dzieci jak zwykle wszystko muszą zniesmaczać i dodawać swój smród, który psuje apetyt, nawet mi.BloodLogin93 pisze:Minecrafty w PDF , wgl nie jestem zainteresowany !!seebeek17 pisze:A tak to trzeba czekać na PDF'y z chomika.
Jeśli taka gierka ma łacznie 300str poradników to ile musiał by mieć GTA V + Online wyobraź sobie
M.in. dlatego nie obwieszczam wszem i wobec, że jadę na Sabaton 24 stycznia. Gdyby nie 40:1 i Uprising to ci od chałwy bohaterom nawet by go nie znali, a tak to strach w czerwonej koszulce pojechać. Bij koszulkę, bo czerwona! To samo co z Minecraftem. A tam mam po prostu otwarty świat - chcę wieżowiec buduję wieżowiec, chcę spalić las spalam las, chcę mieć 200 owiec w dwóch kolorach - mam.tylko że gameplayerzy, gimbusy i dzieci jak zwykle wszystko muszą zniesmaczać i dodawać swój smród, który psuje apetyt, nawet mi.