Wiem, że jest temat na ten temat i sądzę że mój post powinien się tam właśnie pojawić, jednak jest kilka "ale" które zmusiły mnie do założenia nowego topicu. Jeśli te "ale" są bez znaczenia, proszę moderację o dołączenie mojego postu do tamtego topicu.
Inna sprawa że uwielbiam robić wszystko na swój sposób ^^
Tak czy inaczej, ostatnio skomentowałem 70 screenów i wrzuciłem na Imageshack. Miałem wrzucić do galerii na Postal Site, ale no niestety nie chciało mi się czekać na Tiquilla ^^
Tak więc wrzuciłem je na moje konto z tagiem "Postal", dołączając do pierwszych 14 screenów które zrobiłęm kiedyś, bardzo dawno temu. Generalnie wolałbym abyście skupili się na tych nowych, bo te stare były średniej jakości, poza tym z upodobaniem zastosowałem swoje nietypowe poczucie humoru, a zwłaszcza fakt, że najbardziej śmieszy mnie to, czego inni nie rozumieją.
Tak czy inaczej, oto link do ostatniego obrazka w galerii:
https://profile.imageshack.us/user/masta ... 690om3.jpg
Dałem do ostatniego, bo wolałbym żeby wszyscy zaczęli od tych starych zdjęć, jako że trochę gorszej jakości, a potem przeszli do tych lepszych jako do deseru. I tutaj deser (70 screenów) jest większy od dania głównego (14 screenów).
Nowe screeny zaczynają się od tego obrazka:

I wszystkie mają w lewym, dolnym rogu mój nick, wysoki na zaledwie 5 pixeli ^^
A tutaj kilka przykładów:

I tutaj typowy przykład mojego poczucia humoru oraz dodania nowej postaci do Postala (pojawia się też na innych zdjęciach):

(Oczywiście chodzi o "Max" w komentarzu)