Mapka-niespodzianka-ty zadecydujesz co w niej
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- BloodLogin
- Pracownik RWS
Zróbcie zaczepianą line z hakiem alternatywa dla drabiny - wszędzie wejdziesz
"You will always find blood here! "
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Interesujące narzędzie by to było 
Ale czy jest to wykonalne?

Ale czy jest to wykonalne?
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Oczywiście... zapytajcie Avalanche StudiosSilver Dragon pisze:Ale czy jest to wykonalne?

A tak na serio to mogłoby być fajny gadżet, ale wątpie żeby to było wykonalne

Chociaż... nie jestem modderem i wole się nie odzywać

Ostatnio zmieniony 20 sty 2014, 17:57 przez Mike, łącznie zmieniany 2 razy.
@EDIT Hak jest awykonalny w grze. Może być w cut scence ale ma już całą grę zaplanowaną i nie będzie na niego miejsca ]; ale nie zaliczę do ,,niespełnionych'' gdyż napisałem byście nie wysyłali już bo mam mapkę zaplanowaną.
@Temat
Można powiedzieć, że mam już zrobione 1/3 gry ;p
Ps: W grze pojawią się króliki !!! I od razu mówię, że nie zrobiłem ich ja, tylko Tisher. Jak wyposzczę mapkę to doda on z nimi moda, by króliki doszły do większej społeczności, lecz na razie te słodkie zwierzaczki pozostaną exclusiwem dla mojej mapki.
ps2: Jutro scenery!!!
ps3: A co mi tam! Łapcie królika już dziś!

@Temat
Można powiedzieć, że mam już zrobione 1/3 gry ;p
Ps: W grze pojawią się króliki !!! I od razu mówię, że nie zrobiłem ich ja, tylko Tisher. Jak wyposzczę mapkę to doda on z nimi moda, by króliki doszły do większej społeczności, lecz na razie te słodkie zwierzaczki pozostaną exclusiwem dla mojej mapki.
ps2: Jutro scenery!!!
ps3: A co mi tam! Łapcie królika już dziś!

Ostatnio zmieniony 20 sty 2014, 21:23 przez Tardis, łącznie zmieniany 2 razy.
Piękna polana, kwitnące i pachnące kwiaty. Wokół kilka kwitnących drzew. Po trawce skaczą sobie małe słodziutkie króliczki. Po prostu raj.
.
.
.
.
Nagle pojawia się Koleś z maczetą i linką z hakiem i zaczyna się rześ. Dude jedną ręką kręci nabitego na hak królika a maczetą w drugiej ręce wypruwa z kilku flaki i ich szatkuje. Granaty wybuchają co chwilę a polanka pokrywa się flakami...
Ale się rozmarzyłem
.
.
.
.
Nagle pojawia się Koleś z maczetą i linką z hakiem i zaczyna się rześ. Dude jedną ręką kręci nabitego na hak królika a maczetą w drugiej ręce wypruwa z kilku flaki i ich szatkuje. Granaty wybuchają co chwilę a polanka pokrywa się flakami...
Ale się rozmarzyłem