[STP] Mapa z STP w AW

Tu pomagamy początkującym i całkiem zaawansowanym w ich kłopotach i błędach z P2, StP i AW.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Guardb
Początkujący morderca
Posty: 79
Rejestracja: 24 lut 2007, 13:10
Lokalizacja: Bytom

24 lut 2007, 13:13

Mam taki problem przeszedłem ostatnio AW i zawiodłem się strasznie tym że niema tej części paradise która była w podstawce i tutaj moje pytanie czy da się jakoś zagrać broniami z AW w STP?(I żeby można było oczywiście ciąć ludzi na kawałki :evil: )
Ps:Witam przy okazji
Ostatnio zmieniony 24 maja 2007, 14:28 przez Guardb, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1227
Rejestracja: 28 gru 2006, 16:51
Lokalizacja: Bydgoszcz / Gdańsk

24 lut 2007, 13:18

Sciągnij sobie mod AW7. Będziesz miał bronie z AW i kilka więcej.


Awatar użytkownika
bobo
Seryjny zabójca
Posty: 255
Rejestracja: 08 lut 2007, 00:16
Lokalizacja: Toronto

24 lut 2007, 13:23

Witam szanownego Użytkownika 8-)
Zachęcam do ściągnięcia modu AWP. Dodaje on masę nowych broni- Wyrzutnia rakiet Atomowych, Siekiera, Widły, Rakieta z wąglikową głowicą i masa innych. Przy okazji łączy on cały tydzień tzn. po piątku od razu jest sobota. Np w poniedziałek w swojej szopie leży nie tylko łopata, lecz radar oraz maczeta. W "Kotowie" leży siekiera, w którymś domu wisi katana, gdzieś koleś goni Cię z dubeltówką (też nowa broń- jedna z najsilniejszych, po jednym strzale kolo rozpada się na kawałki a flaki rozpryskują się po okolicy. Poza tym głowa po "wybuchu" nie rozpada się na zwykłe śmieci, lecz na wiele pomniejszych np. szczęka, oko, zęby, itp. Oto link:
https://files.filefront.com/AWPSetup/;62 ... einfo.html


Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

12 mar 2007, 21:24

Także z samego AW możesz wejść na mapy StP. Co prawda, nie wejdziesz tunelem czy innym zwykłym wczytaniem (jak jest w AW7 i AWP), ale możesz użyć kodu 'goto' i dopisując do niego nazwę pliku z daną mapą. Dom i okolice to:
goto suburbs-3
a choćby Zajezdnia i okolice to
goto Highlands

Gdy już raz wejdziesz na taką mapę, możesz już w normalny i wygodny sposób wędrować po mapach StP, przechodząc przez wczytania z jednej do drugiej.

Używając komendy 'goto' możesz także zwiedzać mapy sieciowe, jeśli poprawnie podasz nazwę pliku. Będziesz co prawda sam na takiej mapie...


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
ODPOWIEDZ