Lipcowe Awanse

Ważne ogłoszenia dotyczące bieżącego życia strony i forum.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

21 lip 2014, 19:59

Dzisiaj na naszym forum swój finał ma osobiste zaangażowanie kilku użytkowników w życie forum jak też kilka inicjatyw i zmian. Awanse i nominacje spotkały znaczną grupę naszych ludzi. Doceniając wkład w życie naszego forum i jego kształt oraz w rozwój Postala i modów do niego, jak też ich promocję, nominowani zostają:
  • Pangia został Moderatorem.
    Silna osobowość, sceptycyzm, wyczulenie na porządek na forum jak też imponująca wiedza o Postalu gwarantują znakomitego Moderatora. Dziękuję, że przyjąłeś tą funkcję, jestem Ciebie pewien! Jest większy luz na Cmentarzu, pilnuj więc, żeby na pozostałej reszcie forum nasi użytkownicy zbytnio się nie rozbrykali. ;)

BloodLogin93 został Modderem.
    Niedawny banita tylko dzięki swojemu oddaniu moddingowi Postala 2 jak też przez swą pełną pomysłów gorącą głowę uzyskał powrót na forum, oczyszczenie ze wszystkich kar i - znowu naszą sympatię. Której właściwie nigdy nie stracił. Jesteś dla nas najlepszym wzorem jak cieszyć się ze swoich postępów w kodowaniu i jak dzielić się nimi z nami, nawet drobiazgami. Tak powinno być! Z całą mocą gratuluję, dziękuję i czekam na więcej. Wszyscy czekamy! :)

Tardis został Modderem.
    Entuzjasta szalonych pomysłów w Postalu, których pochopnie nie rzuca, ale je realizuje na swoich mapach. Sympatyczne wariactwo jakie prezentuje w swoich wypowiedziach ma odbicie w jego pracach, które często współtworzy z innym modderem: titkiem. A wiem już, że nawiązał współpracę z... Nie, to tajemnica! Ale będzie na pewno dużo zabawy. Działaj dalej, niech kolejne twoje prace stają się legendą naszego forum. Bardzo tego chcemy! ;)

seebeek17 został Testerem oraz Filmowcem.
    Lubi mody, lubi w nie grać, lubi je testować i lubi je filmować. Wszędobylski i zaangażowany w nasze forum. Tester jawny naszych modów jak też niejawny, w prywatnych kontaktach z Rycho3D. Czekałeś, czekałeś, aż nagle dwie nominacje, dwie rangi! Taki psikus! Od dziś jesteś Testerem, możesz to już z zadowoleniem stwierdzić. Określasz też siebie jako Leniwy modder. No, mamy nadzieję, że w końcu zechcesz i w tej dziedzinie pokazać, co potrafisz! Wierzymy, że potrafisz wszystko! :D

mika90 został Filmowcem, szefem tej grupy i moderatorem subforum Seriale.
    Znakomite umiejętności w tworzeniu filmów, opanowanie warsztatu i serce dla Postala 2, jak też wzorowa wytrwałość w tym co robi procentuje. Zreaktywował uśpiony projekt postalowego Serialu, jest współtwórcą PSI Movies Team na YouTube i studia Running Gamers na Facebooku. Dziś został szefem utworzonej dziś grupy i rangi Filmowiec oraz przejął formalne prowadzenie subforum poświęconego naszemu Postalowemu Serialowi. Na którym to subforum też prowadził będzie podstawowe zadania Filmowców. Masz dużo, możesz mieć jeszcze więcej. Chcesz ukrytego subforum, miejsca na naszym FTP, współtworzenia naszego profilu na Fejsie? Mów, dam Ci wszystko! xD

Silver Dragon został Testerem.
    Nasz Administrator Testerem! I to jakim! Prezentuje sobą wszystko to, co najbliższe sercu gracza w Postala. Niesamowitą ciekawość i zmysł poszukiwania nowości w kraju i na świecie oraz oddanie w testowaniu modów naszych twórców. Wszyscy znamy jego wspaniałe skriny i niepowtarzalne mapy, z których te obrazy tworzy. Urodzony Admin i urodzony Tester! Mój duchowy brat w misji szerzenia Postala, że pozwolę sobie tak powiedzieć. Rób tak dalej, Silver, rób tak dalej! :)

TheSiderPL został Filmowcem.
    Współuczestnik projektu Postal Seriale i współtwórca PSI Movies Team na YouTube oraz studia Running Gamers na Facebooku. Dlatego też rangę Filmowiec otrzymuje z automatu. Zna się na swojej robocie a Postal też jest mu bliski. Liczymy, że wykaże się niejednym i niejednym nam zaimponuje. No i, oczywiście, nie tylko Postal. Jesteś nasz człowiek, cokolwiek robisz - spodoba się nam! Na pewno! ;)

Rangę Filmowiec otrzymali także, poza wyżej wymienionymi: Pan Szatan i The Iceman.
    To czy zechcą ją dalej posiadać, sami uznają za stosowne, zgodnie z zasadami Filmowców. Wypisując testy modów dla rankingu Testera miałem okazję policzyć też wasze filmy. Robiliście je z czystej radości i potrzeby wsparcia czegoś, co lubicie i uznajecie za wartościowe. Mam nadzieję, że zobaczymy kolejne Wasze filmy a razem z nami cały zainteresowany Postalem świat! :)

Więcej o nominacjach do rangi Filmowiec tutaj.

Więcej o nominacjach do rangi Tester tutaj.
Najserdeczniejsze gratulacje, Panowie! :winko:

Dziewięciu nominowanych, jedenaście nominacji. 21 lipca 2014. Zapamiętajcie ten dzień. Planowałem go długo. ;)
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 3 razy.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

21 lip 2014, 20:37

No to wypadałoby teraz trochę pograć w P2, bo przez te, jeśli dobrze pamiętam, dwa lata już nieco moja wiedza mogła się przykurzyć ;)

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

21 lip 2014, 20:46

Dwa lata? To masz znakomitą pamięć! Albo Postal 2 wypalił w Tobie niezbywalne piętno. ;)

Dwa lata bez Postala!? Zaraz ja wypalę na tobie piętno. Już grać! :diabeł:

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

21 lip 2014, 20:47

No tak już mam, no. Wstyd przyznać, ale szczerze mówiąc, to np. mapę GTA San Andreas znam lepiej niż Rzeszów, w którym mieszkam od urodzenia :P

Aaaalbo może i to jakieś piętno – P2 był, jeśli dobrze pamiętam, pierwszą komputerową grą, w jaką grałem. U syna ciotki, na nieswoim komputerze, na kodach i dałem się nawet zabić na łajzowatym (jakaś babka mi urwała łopatą głowę), ale już wtedy wiedziałem, że jak już będę miał swój komputer, to na pewno zdobędę tę grę. I przez ponad 5 lat z tego wszystkiego pamiętałem tylko scenę, jak policjant mnie pałuje w skarbcu banku, jak ginę po trafieniu łopatą i dwa kody – payload i packnheat. A nie pamiętałem tytułu gry. Później kolega mi pobrał pirata, jeszcze później kupiłem PX, aż wreszcie trafiłem tutaj. No, to już poznaliście nowego moderatora :D
Ostatnio zmieniony 21 lip 2014, 20:51 przez Pangia, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
seebeek17
Modder
Modder
Kontakt:

21 lip 2014, 21:12

O kude... dzięki!! ^.^ :D

Brawo też inne nominowane ludziska!! :D

Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

21 lip 2014, 21:16

Mogę tylko powiedzieć dziękuję

i gratki dla pozostałych nominowanych

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Mike
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

21 lip 2014, 21:17

Dziękuję i gratuluję wszystkim innym ;) .

Awatar użytkownika
Mozal
Stuprocentowy psychol
Stuprocentowy psychol

21 lip 2014, 21:18

Pangia, szczególne gratulacje :D Dla nowych modderów, filmowców i testerów - także gratulacje! :D

:rozpacz:
Awatar użytkownika
TheSider
Seryjny zabójca
Kontakt:

21 lip 2014, 21:19

O kurczę, na prawdę się nie spodziewałem! :D
Dzięki Dzięki, Gratki dla wszystkich :)

Awatar użytkownika
Zaver
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

21 lip 2014, 21:21

gratulację nowemu i staremu pokoleniu PSI :ok:

Awatar użytkownika
Pan Szatan
Modder
Modder
Postawił piwo: 5 razy
Otrzymał  piwo: 8 razy
Kontakt:

21 lip 2014, 22:10

Dziękuje za range filmowca naprawdę się tego nie spodziewałem :D
oraz gratuluję wszystkim :spokowodza:

I'm fucking insane in the brain. :axe:
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

21 lip 2014, 22:16

Muszę przyznać, że większości z Was bardzo do twarzy z nowym kolorkiem i bannerem rangi. Jakby szyte na miarę! :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

21 lip 2014, 23:15

Gratulacje.

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Dev4ever
Modder
Modder
Kontakt:

21 lip 2014, 23:18

Gratki wszystkim, którzy otrzymali dziś nowe rangi. Oby tak dalej :bravo1:

Awatar użytkownika
BloodLogin
Pracownik RWS
Pracownik RWS

21 lip 2014, 23:19

Dziękuje i gratulacje innym co więcej mówić :)

"You will always find blood here! "
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
ODPOWIEDZ