2. Czy da się w StP lub w AWP włączyć aktualne statystyki w dowolnym momencie gry, a nie tylko w piątek po jej przejściu (coś tam kiedyś chyba BloodLogin w tym kierunki zmoddował, ale nie wiem czy działało

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Dzienis pisze:2. Czy da się w StP lub w AWP włączyć aktualne statystyki w dowolnym momencie gry, a nie tylko w piątek po jej przejściu (coś tam kiedyś chyba BloodLogin w tym kierunki zmoddował, ale nie wiem czy działało )?
Kod: Zaznacz cały
RequestStats
Rozumiem, że mam to wpisać w konsolę?Bartosz pisze:Niestety po wciśnięciu spacji powraca do menu, wiec trzeba zapisać grę przed użyciem kodu
Czyli musiałbym zainstalować inną wersję. A w P2 Complete jest licznik?Pan Szatan pisze:1. W P2 v1337 był licznik ale w 1409 go wycięto i potem znowu przywrócono
Jest i w 1409 (Steam) Chyba też jest.Dzienis pisze:Czyli musiałbym zainstalować inną wersję. A w P2 Complete jest licznik?
Lol, Dzięki seebeek17, Teraz niech RWS wali się na ryj za to, że nie wydali patcha dla non steamowców :wpale:seebeek17 pisze:W Postalu 2 na Steam jest item do podglądu statystyk.
Tutaj portnięty na STP jakby ktoś chciał.
grantitem class'ShowStatInv.ShowStatInv'
iwant ShowStatInv.ShowStatInv