Jak oczekiwałeś darmowego słuchania czego chcesz to racja, nie można. Tam są tylko mało znane utwory, najczęściej darmowe artystów, którzy chcą się wybić, albo coś. Radio nadal płatne, ale można z dysku słuchać za free.Tiquill pisze:To jest koniec dziadostwa. Z czym do ludzi?
Last.fm
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Nie chcę dobijać zajeżdżonego konia, ale jeśli jakiś serwis robi mi łaskę, że za free pozwoli mi słuchać z własnego dysku... Przeczytaj to na głos. Co poczułeś?Mr Minio pisze:ale można z dysku słuchać za free

Scrobbling, scrobbling... Nie, to u mnie nigdy nie przeszło, ani podobne usługi. Mój dysk, to mój dysk, serwisom wara!
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Bardziej mi chodzi o informacje o tym czego słuchałem i ile. Ja lubię wszelkiego rodzaju statystyki, dlatego mam Last.fm.Tiquill pisze:ale jeśli jakiś serwis robi mi łaskę, że za free pozwoli mi słuchać z własnego dysku... Przeczytaj to na głos. Co poczułeś?

Ostatnio zmieniony 08 lip 2012, 14:58 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 1 raz.
"Are the hills going to march off?
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
No i tak okroiliśmy dumny serwis Last.fm do roli zbieracza statystyk. Mnie się to podobie, hiehiehie! ![]:->](https://forum.postalsite.info/images/smilies/622.gif)
![]:->](https://forum.postalsite.info/images/smilies/622.gif)
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...