EDIT:w postala 1 ostatnio pykałem żeby przypomnieć sobie stare czasy za młodości jak się grało w gry z kamerą od góry

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Ja lubię czasami odpalić sobie v.1337 z modem severance. Można zrobić naprawdę niezłą sieczkę bez strachu o crashaMozal pisze:Gra ktoś z Was w P1 bądz czystego Postala 2 bez jakiegokolwiek moda?
P2 klasycznie? Wcale, od paru lat. Z powodów opisanych wyżej. Szkoda czasu, tak naprawdę, na potem, na wieczne potem. P1 nie instalowałem og ponad 8 lat, nie istnieje tak naprawdę. Za to nie ma mowy, by P2 nie było na komputerze. I zajmuje większość dysku. Czerwone AWP? Tak, to prawda, AWP to właściwie prawdziwy Postal 2, tak to powinno wyglądać od początku. Ale - i tak wolę StP, bezapelacyjnie. Siła przyzwyczajenia.Mozal pisze:Gra ktoś z Was w P1 bądz czystego Postala 2 bez jakiegokolwiek moda? Bo dla mnie P2 bez AWP już nie jest taki kolorowy... A raczej czerwony
Oj, można, można.Slayer pisze:No ale ileż można grać w to samo???????
Dobry wybór.Silver Dragon pisze:Ja lubię czasami odpalić sobie v.1337 z modem severance. Można zrobić naprawdę niezłą sieczkę bez strachu o crasha
Który to temat był??ZigHor pisze:ps. ostatnio kupiłem polskie wydania premierowe z 1997/1998/2003, o którym było kiedyś mówione
Dla siebie? Chm, można i tak.Mozal pisze:wróciła mi chęć, na nagrywanie odcinków dla siebie z masakry poszczególnymi broniami