Konkurs zabijania - czyli nasze rangi na koniec gry
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Moja pierwsza ranga, największy sentyment... Nie mam wątpliwości, nie pytam. 

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Moja pierwsza postalowa ranga jaką miałem to (aż wstyd się przyznać
) poirytowana ciocia
Najważniejsze były dla mnie wtedy tylko misje.

Najważniejsze były dla mnie wtedy tylko misje.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Aż musiałem sprawdzić, bo ta ranga była mi tak obca i niewiarygodna dla Postala... Choć kiedyś tu wszystkie przedstawiłem. Zirytowana ciocia - faktycznie jest! Kosmos! ta gra wciąż mnie zaskakuje!
ł: Az muszę tą rangę zarobić. 

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Loc
- Wytrenowany morderca
Pierwszy raz przeszedłem Postala 2 (bez cheatów, na łajzowatym) - Zabójca na sterydach. Drugi - wnerwiony urzędas.
AW i AWP nie pamiętam. W sumie Postala nigdy nie staram się przejść, zawsze gram po to, aby ludzi porozwalać. Chociaż teraz ten temat mnie zainspirował. Poważnie.
AW i AWP nie pamiętam. W sumie Postala nigdy nie staram się przejść, zawsze gram po to, aby ludzi porozwalać. Chociaż teraz ten temat mnie zainspirował. Poważnie.

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Ten post, którym odnowiła ten temat. I to zgodnie z jego ideą. Dlatego i my przestańmy już ględzić o tym, czego nie mamy na skrinach, tylko pokazujmy skriny z zakończenia gry. Niech temat wreszcie będzie taki jak trzeba, skro został odnowiony.

Tylko 300 trupów więcej, a czas gry ponad 2 razy dłuższy!
Ja praktycznie mając 6 tysięcy zabitych w piątek mogłem grać nadal i nabić nawet 10 tysięcy(mam nawet zapis, jakby co mogę bić dalej), ale postanowiłem przejść grę i dlatego taki wynik. Zdziwiło mnie jak mało jest ludzi w AW.
PS: Wydaje mi się, że Gratulujemy, nie wiedzieliśmy, że to możliwe to ranga z rzędu 10000 zabójstw.
Ja praktycznie mając 6 tysięcy zabitych w piątek mogłem grać nadal i nabić nawet 10 tysięcy(mam nawet zapis, jakby co mogę bić dalej), ale postanowiłem przejść grę i dlatego taki wynik. Zdziwiło mnie jak mało jest ludzi w AW.
PS: Wydaje mi się, że Gratulujemy, nie wiedzieliśmy, że to możliwe to ranga z rzędu 10000 zabójstw.
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
No cóż... ja trochę bawiłem się z ludkami, nie zabijałem ich tak porostu.Mr Minio pisze:Tylko 300 trupów więcej, a czas gry ponad 2 razy dłuższy!
Popatrz też na liczbę np. odciętych kończyn, mam prawie 5 razy więcej.
W AW rangę Gratulujemy panie SZATAN miałem chyba za zabicie 515 osób, jak znajdę screena to zedytuje tego posta.
EDIT
Dowód

Faktycznie mało ludzi jest w AW

Ostatnio zmieniony 02 sty 2010, 16:09 przez Slaanesh, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten, kto walczy z potworami, powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.

Co prawda to nie jest jeszcze koniec gry, ale nabijam. Postaram się mieć z 20000 na koniec.

Ostatnio zmieniony 14 lip 2010, 09:17 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 1 raz.
"Are the hills going to march off?
Hahahaha rozwaliło mnie to
. Gratulacje ,że chciało ci się tyle przechodzić bez zabijania nikogo ;x