[P1] Kody (jak wpisywać?)

Wszystkie nasze problemy z pierwszym Postalem oraz ogólne postalowe kłopoty.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
eddie
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1345
Rejestracja: 19 kwie 2007, 16:18
Lokalizacja: Breslau

28 cze 2007, 16:16

Jak wpisywać kody? Bo nie ma okna konsoli, a mnie irytuje to że szybko kończy się amunicja
Ostatnio zmieniony 28 cze 2007, 18:45 przez eddie, łącznie zmieniany 3 razy.


Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1653
Rejestracja: 05 kwie 2007, 07:49
Lokalizacja: localhost

28 cze 2007, 18:16

Podczas rozgrywki wpisz jeden z poniższych kodów

Oto cytat z gry-online.pl czyli nie trzeba żadnej konsoli, wystarczy wpisać kody podczas gry.


Obrazek
Awatar użytkownika
eddie
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1345
Rejestracja: 19 kwie 2007, 16:18
Lokalizacja: Breslau

28 cze 2007, 18:27

Aha. Gorzej jak kod jets dłuższy. Można się walnąć przy wpisywaniu. xD


Awatar użytkownika
postal III
Miłośnik broni
Posty: 138
Rejestracja: 08 lip 2009, 10:15
Lokalizacja: Olsztyn

09 lip 2009, 09:44

mam postala 1 ikody nie są takie długie
:instagib2:


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

10 lip 2009, 14:52

postal III pisze:mam postala 1 ikody nie są takie długie
:instagib2:
I co w związku z tym? :D Witaj na Forum, rozgość się u nas, panie Postal III. Zajrzyj do tego tematu - https://forum.postalsite.info/do ... vt1531.html


Obrazek
ODPOWIEDZ