Kim/Czym jestem- Postal 2
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Też bym dał kotnik, ale ten nie przenosi do innego świata, tylko spowalnia bieżący...
Dam jeszcze inną odpo. Żetony w AWP - wiodą na inne mapy. Ale czy AWP też uwzględniać? Dotąd nie było, a ludzie lepiej go znają niż AW. Chm, ja bym uwzględnił...
Dam jeszcze inną odpo. Żetony w AWP - wiodą na inne mapy. Ale czy AWP też uwzględniać? Dotąd nie było, a ludzie lepiej go znają niż AW. Chm, ja bym uwzględnił...
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Chodzi o automaty.Tiquill pisze: Dam jeszcze inną odpo. Żetony w AWP - wiodą na inne mapy. Ale czy AWP też uwzględniać? Dotąd nie było, a ludzie lepiej go znają niż AW. Chm, ja bym uwzględnił...

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Ach, czyli udział AWP w zabawie już zaklepany. 
Ale ja umyśliłem sobie wcześniej wprost z StP jeszcze, więc:
Jedni wieszają na mnie pewne rzeczy, inni kręcą się na mnie bez opamiętania. Czym jestem?

Ale ja umyśliłem sobie wcześniej wprost z StP jeszcze, więc:
Jedni wieszają na mnie pewne rzeczy, inni kręcą się na mnie bez opamiętania. Czym jestem?
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Wieszak w centrum handlowym
?
Zostałem uprzedzony, ale oddano kolejkę więc zaklepuję.
Moje wyposażenie to jedna wredna baba i zepsuty alternator . Czym jestem?

Zostałem uprzedzony, ale oddano kolejkę więc zaklepuję.
Moje wyposażenie to jedna wredna baba i zepsuty alternator . Czym jestem?
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2011, 21:26 przez ciuciu, łącznie zmieniany 3 razy.
Tydzień bez odzewu ciucia. W zasadach nie widziałem niczego o takim przypadku więc biorę.
Jestem sztywna, kanciasta i - o dziwo - niegroźna. Jedyne co możesz ze mną zrobić, to chodzić po mnie. Czym jestem?
Jestem sztywna, kanciasta i - o dziwo - niegroźna. Jedyne co możesz ze mną zrobić, to chodzić po mnie. Czym jestem?