jakiego programu używasz do słuchania muziki??

Dyskusje o programach i sprzęcie komputerowym oraz mobilnym, a także internet i ogólne problemy.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

16 kwie 2007, 11:34

no to ja uzywam jetAudio Basic 6.2.8
podoba mi sie on bo ma szybka obsluge i ciekawie jest zbudowany
gdy ma sie wzmacniacze i takie bajery to daje swietny efekt polecam ;-)


Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1227
Rejestracja: 28 gru 2006, 16:51
Lokalizacja: Bydgoszcz / Gdańsk

16 kwie 2007, 13:15

Winamp 5.X z podkręconym przez Intel Audio Studio dźwiękiem.

Głośniki mam Tracer 5.1, a karta dźwiękowa z płyty głównej :)
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2007, 13:43 przez Kariko, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
blt
Początkujący morderca
Posty: 65
Rejestracja: 22 gru 2006, 00:28

16 kwie 2007, 13:49

LG FFH-216, sprzęt taki sobie (nawet nie mój :lol: ) ale da się żyć. Na komputerze WinAMP v. 5.13 + słuchawy Philips jakieś tam SBC HP 195, któryś SB Live! do tego. Ogólnie cienizna.


Awatar użytkownika
Luigi
Seryjny zabójca
Posty: 394
Rejestracja: 05 lis 2006, 00:16
Kontakt:

16 kwie 2007, 15:06

Winamp 5.33. Karta dzwiękowa to jakieś wbudowane gówno. I gówniane głosniczki firmy Mint.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2007, 15:06 przez Luigi, łącznie zmieniany 1 raz.


Obrazek
Awatar użytkownika
Iquid
Założyciel PostalSite
Założyciel PostalSite
Posty: 667
Rejestracja: 14 paź 2006, 11:06
Lokalizacja: GRS
Kontakt:

16 kwie 2007, 16:55

foobar2000 + Creative 2.1 :). Jak dla mnie wystarczający sprzęt nie jestem wymagający


Awatar użytkownika
zkar
Wielki Przedwieczny
Wielki Przedwieczny
Posty: 167
Rejestracja: 12 gru 2006, 19:21
Lokalizacja: z Bunkra
Kontakt:

16 kwie 2007, 17:38

Jakieś dziwne te Wasze odtwarzacze hehe. Ja mam coś znacznie ciekawszego. Mianowicie program Amarok. Do tego wzmacniaczyk własnej roboty i 8 głosników. Łady efekcik.


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

16 kwie 2007, 17:40

Winamp 5.33 + głośniki Creative'a wystarczają nas dobrą oprawę audio podczas grania w Postala ;-)


Obrazek
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

16 kwie 2007, 17:48

ja mam glosniki creative 7.1(dwa glosniki osobno dokupilem) i 2 sredniej klasy wzmacniacze


czego sie nie robi dla sluchania i ogladania filmow w dobrej jakosci dzwieku

[ Dodano: 2007-04-18, 12:49 ]
https://www.allegro.pl/item185013591_glo ... omowe.html
cos takiego planuje sobie kupic
takie same glosniki widzialem w poznaniu za niecale 1500zl
mam juz 700zl jeszcze jedna wyplata i se je kupie
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2007, 11:50 przez Mixer, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

23 wrz 2007, 21:56

Winamp i tylko Winamp. Rządzi bezapelacyjnie. A co do tego? Małe głośniczki (mieszkam w blokach i liczę się z sąsiadami - taka więc konieczność), karta dźwiękowa wbudowana w płytę główną i zwykłe słuchaweczki. Skromnie, ale podkręcony Winamp mi to rekompensuje. Nawet haniebne reale 32 kbit brzmią znośnie w moim playerku. :punk2:

A temat odświeżam, bo:
Mixer w temacie POSTAL 2 W 2D (FILMIK) pisze:
Tiquill pisze:Nie wiesz - nie grzesz złym słowem na mojego playerka. :P
hmmmm jednak jetaudio obsluguje wiecej formatow niz winamp(ha jetaudio odtwarza mi filmy DVD czego smieszny winampek nie moze :P )
Śmieszny? Co Ty wiesz o Winampie. :PPP


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI
Posty: 2565
Rejestracja: 30 kwie 2007, 14:10
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

24 wrz 2007, 04:10

Ja jadę na standardowym Windows Media Playe'rze i (jeśli to konieczne) WinAmp'ie. Wiem, że WMP jest ubogi, ale ja po prostu nie lubię instalować na kompie zbyt wielu programów i mieć burdelu w rejestrze. Gdyby WMP radził sobie z wszystkimi formatami, nie instalował bym nawet WinAmp'a. 8-) A że kompa mam podłączonego do wieży (AUX), więc equalizer ustawiam sobie w wieży, nie w kompie xD No i tak to sobie funkcjonuje i daje naprawdę niezłe efekty 8-)


Awatar użytkownika
eddie
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1345
Rejestracja: 19 kwie 2007, 16:18
Lokalizacja: Breslau

24 wrz 2007, 12:19

Ja nie potrzebuję nie wiem jakich programów do muzy i też mam Winampa, ze skinem z ED (sam zrobiłem). Ostatnio ściągnąłem aktualizację. I tak jak Tiquill mam słuchawki


Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7040
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

24 wrz 2007, 12:58

Ja tam nie wymagam zbyt wiele. Do słuchania muzyki wykorzystuję XMPlayer'a + 9-cioletnie głośniki Primax. To mi całkowicie wystarczy.


Awatar użytkownika
eddie
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1345
Rejestracja: 19 kwie 2007, 16:18
Lokalizacja: Breslau

24 wrz 2007, 13:16

Ja mam za to porządne słuchawki tylko zrąbałem se mikrofon. Mój kot je zrzucił jak przebiegł mi przez biurko a że to było w nocy to na nie nadepnąłem xD


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

24 wrz 2007, 16:38

Winampowi mówię nie :lol:. Mulił mi kompa, sam nie wiem czemu. Mam dość dużo RAM, a Winamp chyba sobie coś ubzdurał. BSPlayer - filmy i muza ;)


Obrazek
Awatar użytkownika
eddie
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1345
Rejestracja: 19 kwie 2007, 16:18
Lokalizacja: Breslau

24 wrz 2007, 18:15

Mam All Playera ze wszystkimi dodatkami ale to do video


ODPOWIEDZ