Działa, jesteś wielki! Skoro masz takie umiejętności czego nie robisz kontynuacji ParadiseLost?
Chcielibyście kilka pickupów z HN w AWP?
[ POMOC] Jak zrobić mover?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
Kiedyś robiłem "Postal 2: Fucking Monday"ArtekXDPL pisze:Działa, jesteś wielki! Skoro masz takie umiejętności czego nie robisz kontynuacji ParadiseLost?

ale straciłem chęci, pliki i nie miałem czasu

Ostatnio zmieniony 15 mar 2016, 16:40 przez Pan Szatan, łącznie zmieniany 2 razy.
I'm fucking insane in the brain. 

A co sądzi o przeniesieniu kilku picków z HN do AWP?Pan Szatan pisze:Kiedyś robiłem "Postal 2: Fucking Monday"ArtekXDPL pisze:Działa, jesteś wielki! Skoro masz takie umiejętności czego nie robisz kontynuacji ParadiseLost?
ale straciłem chęci, pliki i nie miałem czasu
Umieram i powstaje z popiołów jak Phoenix, już od stuleci.
- Pan Szatan
- Modder
- Kontakt:
Zrób "HN Weapons" z broniami i pickupami z Happy NightA co sądzi o przeniesieniu kilku picków z HN do AWP?

- Pan Szatan
- Modder
- Kontakt:
Z tego co wiem to tylko M16 było takie samo jak w HNArtekXDPL pisze:No ale te bronie są w AWPMod.

Udało mi się zrobić, aby mleko i paczki steków dawały życie 
Udało mi się znaleźć jeszcze butelkę, tylko trza byłoby dać jakąś ikonkę, tylko nie wiem skąd jakaś wziąć.

Udało mi się znaleźć jeszcze butelkę, tylko trza byłoby dać jakąś ikonkę, tylko nie wiem skąd jakaś wziąć.
Ostatnio zmieniony 15 mar 2016, 17:39 przez ArtekXDPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam taki dziwny błąd:
a mianowicie importuje ikone o wymiarach 64x64 dodaje swoje pickupy, włączam mapę, podnoszę pickupa, lecz ikona zmienia wymiary na 128x128 wtf?
a mianowicie importuje ikone o wymiarach 64x64 dodaje swoje pickupy, włączam mapę, podnoszę pickupa, lecz ikona zmienia wymiary na 128x128 wtf?
Zrobi mi ktoś ikonę butelki po piwie 64x64 dds?
W nagrodę dam pomógł.
To nie jest miejsce na takie pytania //Ryuq
W nagrodę dam pomógł.
To nie jest miejsce na takie pytania //Ryuq
Ostatnio zmieniony 15 mar 2016, 20:37 przez ArtekXDPL, łącznie zmieniany 2 razy.
Lepiej się naucz, danie głodnemu ryby a nie wędki nic nie da
Pobierz sobie program DXTBmp- po wyeksportowaniu tekstury otwierasz tym programem i zapisujesz do np. .BMP czy .TGA
Znajdź jakąś teksturę w necie, wrzuć do BMP w takim rozmiarze w paincie/ gimpie/ photoshopie etc. i przekonwertuj z powrotem do takiej samej kompresji (DXT1/ DXT2 lub DXT5 ) tym samym programem. A import to już nie problem.

Pobierz sobie program DXTBmp- po wyeksportowaniu tekstury otwierasz tym programem i zapisujesz do np. .BMP czy .TGA
Znajdź jakąś teksturę w necie, wrzuć do BMP w takim rozmiarze w paincie/ gimpie/ photoshopie etc. i przekonwertuj z powrotem do takiej samej kompresji (DXT1/ DXT2 lub DXT5 ) tym samym programem. A import to już nie problem.
Piro is back 

Ludziska, takie rzeczy to ja umie, dodałem nawet swoją ikonkę, rzecz w tym, że wygląda ona w grze strasznie kiczowato jest taka cieniutka a w okół jej krawędzi pozostaje ślad po usuwaniu białego tła, gdyż ciężko coś znaleźć bez tła w PNG lud DDS.Piroziom pisze:Lepiej się naucz, danie głodnemu ryby a nie wędki nic nie da![]()