Co prawda, zbliża się Postal 3 i nigdy żonki chyba nie poznamy (na pewno jej nie będzie w nowej wersji), ale pogdybać można.
Jak to nieboskie stworzenie mogłoby wyglądać??

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Eh :-? , to niestety prawda. Też próbowałem wejść do "domu" Kolesia... Próba wysadzenia przyczepy też na nic się zdaje.Tiquill pisze:(...)cheat ifeelfree rozwiał złudzenia: Wewnątrz domu Kolesia nic nie ma!
Heh, racjaLuigi pisze:Gdy slysze jej głos(Angielska wersja) to do glowy mi przychodzi pomarszczona twarz z wałkami na głowie, (wiecie takie do włosów) ubrana w brudny kuchenny fartuch.
.Tiquill pisze:ta gderająca cholera, która śmiała być żoną Kolesia
Ja usiłowałem wywabić ją na zewnątrz. Kopałem w drzwi, strzelałem po chałupie lub po prostu stałem. Jedyna jej reakcja, to słowa coś w stylu: "Jeszcze tu stoisz? Rusz się wreszcie!".Kmieciu pisze:Eh :-? , to niestety prawda. Też próbowałem wejść do "domu" Kolesia... Próba wysadzenia przyczepy też na nic się zdaje.Tiquill pisze:(...)cheat ifeelfree rozwiał złudzenia: Wewnątrz domu Kolesia nic nie ma!
Skąd wnioskujesz, że to żona? Jeśli chodzi Ci o animację w menu gry, to laska, która podtrzymuje Kolesia w pokoju, to zwykła postalbabes ze snatcha...Koleś pisze:Żona Kolesia jest w filmiku w Postal 2: AW.
Wolę już te cyce.Holy pisze:jak boss w P2AW strzelał textem "Ssij moje zmutowane cyce !!"
To żona pewnie powie "Wpieprzaj moje zmutowane placki jakie ci upiekłam !!" bądź inny B]