Ważne, pisać!

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
okRobsessed pisze:Filmy, w których wystąpiły zombie.
To baaardzo stary film jego tytuł to Noc Żywych Trupów (mam go gdzieś na płytce bo była w gazecie). Tylko szkoda że był czarno-białyTiquill pisze:Klasyk tego rodzaju filmów, tytułu już nie kojarzę, bardzo podobne wszystkie. Istotne jest zakończenie. Bohater, jedyny ocalały z inwazji żywych trupów, doczekał świtu. A o świcie ludzie tłumnie i z bronią zaczęli czystkę, polują, palą i tropią umarlaków. Nasz bohater wybiega im na spotkanie, wybawcom. Ale ci - uznali go za zombi i zabili. Niefajne zakończenie i niefajny los bohatera.
Taki wątek w ED też. Gracz wzięty za żywego trupa ścigany jest przez ludzi. Choć nie wiem czy to aż takie odkrywcze, John ma wrogów bez liku.
I tu sie nie zgodzę. Tylko szkoda, gdyby był kolorowy. Cały jego klimat wziąłby poszedł w tył. Nie wszystko co kolorowe jest dobre, imo. ;PPunisher pisze:Tylko szkoda że był czarno-biały
Właśnie przeczytałem na google że są dwie wersje tego filmu jedna ta stara z '68 i kolorowa z '90 skoro już oglądałem czarno-białą wersję muszę gdzieś dorwać tą nowszą, kolorowąTiquill pisze:I tu sie nie zgodzę. Tylko szkoda, gdyby był kolorowy. Cały jego klimat wziąłby poszedł w tył. Nie wszystko co kolorowe jest dobre, imo. ;PPunisher pisze:Tylko szkoda że był czarno-biały
Dzięki za przypomnienie tytułu.