No cóż, mam nadzieję, że poprawisz jeszcze to i owo, w końcu nigdy nie jest tak dobrze, by nie mogło być lepiej

Czekam na Anti-Midans 'Harkonnen' Cannon i ARMS454 Casull Auto 'Joshua'

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Hmmm nie wiem czy jest zamały bo dopasowałem go idealnie do ręki kolesiaLothar pisze:Całkiem niezłe, tylko trochę za wąski mi się wydaje (może to wina perspektywy). Animacje by się przydały, ale o tym już pisano... no i jest ogólnie jakiś taki za mały, nie wygląda na swoje 39cm i 16kg
No cóż, mam nadzieję, że poprawisz jeszcze to i owo, w końcu nigdy nie jest tak dobrze, by nie mogło być lepiej
Czekam na Anti-Midans 'Harkonnen' Cannon i ARMS454 Casull Auto 'Joshua'
jednak nie zapominajmy ze to 1 bron ALCRDA ale i tak jest znakomita. wazne ze daje duzo zabawyLothar pisze:Całkiem niezłe, tylko trochę za wąski mi się wydaje (może to wina perspektywy). Animacje by się przydały, ale o tym już pisano... no i jest ogólnie jakiś taki za mały, nie wygląda na swoje 39cm i 16kg![]()
W sumie racja, większy by wcinał się w rękę.ALCRD pisze:Hmmm nie wiem czy jest zamały bo dopasowałem go idealnie do ręki kolesiaz reszta popatrz na M79 w ED ... też wydaje sie taki malutki
DokładnieLothar pisze:W sumie racja, większy by wcinał się w rękę.ALCRD pisze:Hmmm nie wiem czy jest zamały bo dopasowałem go idealnie do ręki kolesiaz reszta popatrz na M79 w ED ... też wydaje sie taki malutki
ale co tam sie czepiacie do wymiarow?? dobrze wyglada i ma fajny efektALCRD pisze:DokładnieLothar pisze:W sumie racja, większy by wcinał się w rękę.ALCRD pisze:Hmmm nie wiem czy jest zamały bo dopasowałem go idealnie do ręki kolesiaz reszta popatrz na M79 w ED ... też wydaje sie taki malutki
Bo się zawsze podniecałem, że Alucard sobie bez problemu dzierżył spokojnie 16kg kloca w jednej ręceMixer pisze:ale co tam sie czepiacie do wymiarow?? dobrze wyglada i ma fajny efekt
Podoba mi sie w Alukardzie to że może zabijać własnymi rękoma .. wzywać bestie i zmieniać rzeczywistość (np jak bawił sie z integrą ...Lothar pisze:Bo się zawsze podniecałem, że Alucard sobie bez problemu dzierżył spokojnie 16kg kloca w jednej ręceMixer pisze:ale co tam sie czepiacie do wymiarow?? dobrze wyglada i ma fajny efekt
Fajnie się tym dewastuje ludzi
Seras Victoria to taka mała słodka niewinna dziewczynkaSlaytanic pisze:Ale trzeba przyznać, że panna Victoria jest pierwsza klasa.Ja, jako fanatyk anime i były fan Hellsinga chętnie oglądałbym takie zabaweczki w Postalu.
Fajnie wyglądałby Alucard, trzeba by uruchomić PostEd-a i co nieco pokombinować.