Podobno minimalne spełniam z niewielkim zapasem… Ale znając sukcesy R* w portach GTA na PC, to pewnie już w menu będzie niemiłosiernie cięło, i to nawet z moim zwyczajowym graniem w oknie w rozdzielczości 1024x768.
A właśnie, ciekawe czy znowu pożałują trybu okienkowego.
GTA V
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
65 GB na HDD
Ich chyba zdrowo poje*ało

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Jak mapa jest niby 3,5 raza większa niż ta w GTA IV, a ile masz jeszcze jakichś samochodów, broni, jakichś innych gratów, tekstur w jakości ÜHD, multiplayer… To wszystko musi ważyć jednak.Silver Dragon pisze:65 GB na HDD
- Silver Dragon
- V.I.P.
I po co komu te wszystkie über super duper ultra wypaśne wodotryski? Chyba tylko dla grafiki i nabijania kabz producentom sprzętu...
Co za czasy. Nie ma grafiki, nie będzie klientów, bo graaafika jest najważnieeejsza. BŁE!
Jestem chyba już za stary na gry. Myślę całkiem innymi kategoriami niż współcześni gracze
Co za czasy. Nie ma grafiki, nie będzie klientów, bo graaafika jest najważnieeejsza. BŁE!

Jestem chyba już za stary na gry. Myślę całkiem innymi kategoriami niż współcześni gracze

- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Uznajcie mnie za ignoranta (nigdy nie grałem w GTA V) ale jeśli ktoś ma chęć to niech przynajmniej orientacyjnie porówna rozmiar mapy GTA V do San Andreas (które oblukałem na maxa). Tak z czystej ciekawości.
I regret nothing
- Silver Dragon
- V.I.P.
Ja jestem ciekaw dystrybucji tegoż cudownego graficznie tworu
Jeśli będzie wymagany np Steam, GFWL czy inne tałatajstwo DRM'owe, ile trzeba będzie stuffu zaciągnąć z neta przy aktywacji produktu?
Jeśli będzie wymagany np Steam, GFWL czy inne tałatajstwo DRM'owe, ile trzeba będzie stuffu zaciągnąć z neta przy aktywacji produktu?

- BloodLogin
- Pracownik RWS
AC:Unity potrzebuje ok 30gb czyli kupując najtańszą konsole miałbym problemy.Dzienis pisze:Serio!? Nie sądziłem, że dożyję czasów gdy jakaś gra będzie tyle ważyć...Silver Dragon pisze:65 GB na HDD
Wracając do PC jeśli R* nie skompresowało paczek to będzie potrzeba 7 dwuwarstwowych płyt DVD
przy instalacji, albo po prostu Blu-Ray (dawnio nie używałem tego słowa).
Temat się kręci.
A textury w HD, budynki, pojazdy i tyle godzin prawdziwej muzyki muszą coś zajmować.
Troche szkoda że premiera dopiero w MARCU.

Ostatnio zmieniony 13 sty 2015, 18:48 przez BloodLogin, łącznie zmieniany 1 raz.
"You will always find blood here! "
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
Objechanie całej mapy w GTA V naokoło to jakaś godzina z hakiem, w San Andreas będzie to pewnie ok. 10 minut.Dzienis pisze:Uznajcie mnie za ignoranta (nigdy nie grałem w GTA V) ale jeśli ktoś ma chęć to niech przynajmniej orientacyjnie porówna rozmiar mapy GTA V do San Andreas (które oblukałem na maxa). Tak z czystej ciekawości.
- BloodLogin
- Pracownik RWS
Nie no chyba więcej...powinno się liczyć od punktu A do B, jechać i płynąć lecieć biegać, pedałować od początku do końca mapy.Pangia pisze: Objechanie całej mapy w GTA V naokoło to jakaś godzina z hakiem, w San Andreas będzie to pewnie ok. 10 minut.
The Mike to mi wspominał o grze RPG co od jednego końca do drugiego idzie się dwa tygodnie ??
To teraz to napisz ponownie

- Silver Dragon
- V.I.P.
Porównanie map >> https://spong.com/article/30507/GTA-V-Ma ... -After-All

BloodLogin93, Tak Blood, mówiłem
Tyle, że to chodziło o... Daggerfall. TES II Daggerfall.
Mapa jest wielkościowo porównywalna do Wielkiej Brytanii a przejście z końca do końca mapy to jakieś 2 tygodnie.
Pierwszy akapit przeczytajcie.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/The_Elde ... Daggerfall
Gra ma już swoje lata a większość mapy i tak była generowana na bieżąco. Choć nie zmienia to faktu, że to spójny świat a nie jak Minecrafcie.
Wielkością map też mogą zaskakiwać pierwsze Fallouty z Tactics i "dwójką" na czele. Świat gry zajmował powierzchnię kilkaset... No może kilkadziesiąt razy większą niż taki Fallout 3.
Ale porównywać tutaj takich gier do GTA V nie ma sensu. To całkiem inny gatunek, inna epoka i inna złożoność wszystkiego

Tyle, że to chodziło o... Daggerfall. TES II Daggerfall.
Mapa jest wielkościowo porównywalna do Wielkiej Brytanii a przejście z końca do końca mapy to jakieś 2 tygodnie.
Pierwszy akapit przeczytajcie.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/The_Elde ... Daggerfall
Gra ma już swoje lata a większość mapy i tak była generowana na bieżąco. Choć nie zmienia to faktu, że to spójny świat a nie jak Minecrafcie.
Wielkością map też mogą zaskakiwać pierwsze Fallouty z Tactics i "dwójką" na czele. Świat gry zajmował powierzchnię kilkaset... No może kilkadziesiąt razy większą niż taki Fallout 3.
Ale porównywać tutaj takich gier do GTA V nie ma sensu. To całkiem inny gatunek, inna epoka i inna złożoność wszystkiego

- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
zaraz, mój obecny pecet z 2008 spełnia wymagania minimalne (oprócz systemu), a wy narzekacie? to jakie wy kompy macie? z muzeów je pokradliście?
a co do wymagań powierzchni dyskowej gta 5 ma trym pierwszoosobowy z osobnymi animacja specjalnie do tego widoku co zwiększa wage
a co do wymagań powierzchni dyskowej gta 5 ma trym pierwszoosobowy z osobnymi animacja specjalnie do tego widoku co zwiększa wage
ten sam zespól co zrobił wersje Maxa payne 3 na PC zajmuje się pecetową wersją gta 5Pangia pisze:Ale znając sukcesy R* w portach GTA na PC,....
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

- BloodLogin
- Pracownik RWS
Temat o GTA V ma już 5 stron i 5500 wyświetleń
przypadek ?? to naprawde wielka rozbudowana gra
dlatego, tak dobrze się o niej rozmawia
przypadek ?? to naprawde wielka rozbudowana gra
dlatego, tak dobrze się o niej rozmawia