Gry przez WWW i różne takie

Rozmowy o innych grach wszelakiego rodzaju.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Kaczora
Miłośnik broni

17 mar 2010, 15:49

Zrobiłem taki temat żeby nie było dużo tematów na darmowe gry WWW :) Ja dodam kilka gier i jak ktoś by chciał to wkleja swoje, żeby nie robić bezsensownego bałaganu :)

1. Prison Wars
...to jedyna w swoim rodzaju gra internetowa, stworzona w oparciu o prawdziwe życie. wewnątrz więzienia znajdziesz mnóstwo opcji do zarabiania szybkiej kasy jak i również legalną pracę społeczną. głównym celem jest zdobycie jak największego poszanowania wśród więźniów, zdobycie najwyższego poziomu oraz zarobienie jak największej ilości kasy.
Strona WWW https://www.prisonwars.pl/

2. Imperium Ojca :P
Jest to gra w której stajesz się ojcem dyrektorem :P I musisz zebrać jak najwięcej kasy i poszanowania wśród moherów. Dodam że ta gra jest tylko na ostateczności bo nie jest jakaś taka super hiper :P
Strona WWW https://imperiumojca.pl/

3. Pimpland

Kolejna gangsterska gra tyle że ma troche więcej możliwości. W niej chodzi głównie o zdobycie największej liczby kasy i szacunku.
Strona WWW https://www.pimpland.pl/

Dobra to tyle... Jeśli jakiemuś adminowi temat nie podchodzi to proszę go usunąć :)

Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

17 mar 2010, 17:35

O jezu, pimpland to najgorsza giera przez wyszukiwarkę jaką znam, nikomu nie polecam. Kultura użytkowników jest niższa niż bydeł na wsi, ot tyle, a sam skrypt ssie d*pe za przeproszeniem, super hiper mega ilość bugów jest.

Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

17 mar 2010, 18:25

Dziwne, że się Plemiona nie pojawiły :P Poza tym The West (fajny opis na Nonsensopedii i, o dziwo, całkiem prawdziwy). No i kopia Plemion, Ikariam. Poza tym jakieś Grepolis (tak, jak Plemiona i The West od szkopskiej [cudownej, najlepszej niemieckiej] [Robsessed mnie zabije za to xD] firmy InnoGames), BiteFight, i, do diabła, MENELGAME! Ostatnio jedna z fajniejszych gier, choć administracja, to, za przeproszeniem, największe pojeby, jakich Polska widziała. Przy nich (chory psychicznie przecież) Adolf Hitler to polski Jan Kowalski...
Ostatnio zmieniony 17 mar 2010, 18:40 przez Pangia, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

17 mar 2010, 20:28

Pierwszą grą przeglądarkową w jaką zagrałem był Bitefight, po jakimś czasie mi sie znudziła, nastepnie próbowałem z plemionami, nabiłem pare kafli punktów, jednak jakiś gość przejął mi wioche i ragequit i już nie zagrałem, teraz grałem w menela, ale też mi sie znudził :P

Obrazek
Awatar użytkownika
Dzastin
Seryjny zabójca

17 mar 2010, 21:38

Gram w prisonwars, plemiona faktycznie są nudne, choć kiedyś miałam konto na spółkę z kolegą (o ile dobrze pamiętam było tam coś ok 6mln pkt :>), ostatecznie się jednak wycofałam, bo nie miałam tyle czasu aby tak grać. W The West troszke grałam od razu po premierze, ale zauważyłam, że jest to marna imitacja plemion, wiec... wiadomo. W menelgame nie gram, znam kilka osób które lubią i polecają grę, ale według mnie to każdy powinien mieć swoje konto w jednej grze, żeby się od tego nie uzależnić ;)

A co jest najśmieszniejsze w tych grach?
Wchodzimy na konto w plemionach a na boku pokazuje nam się reklama the west, ikariam albo grepolis. Jak logujemy się na konto w bitefight to otaczają nas reklamy monstergame, jakieś nostale, itp. (ogólnie gry fantasty). A jakie reklamy pojawiają się gdy wchodzimy na konto zielone imperium? Oczywiście reklamy jakiś wolnych farmerów itp. Błędne koło :diabeł:

Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

17 mar 2010, 21:46

Dzastin pisze:W The West troszke grałam od razu po premierze
Zajrzyj - trochę się tam zmieniło...

A ja jeszcze zapomniałem o The Crims - gra nawet fajna, ale nie na długo, no i można tam mieć prawie multikonto :D

Awatar użytkownika
Punisher
Seryjny zabójca

17 mar 2010, 21:58

Travian - ta jest wg. mnie najlepsza (a grałem w sporo innych gier tego typu począwszy od Bitefight przez The Crims po Plemiona). W sumie podobna do plemion ale tam nie usunąłem konta po godzinie jak w przypadku ostatniej wymienionej gry, a grałem do końca servera (nawet tak wyszło że byłem w sojuszu który wygrał server więc niezły początek)

"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

17 mar 2010, 22:04

Grałem w Bitefighta i Metal Sluga. W tej ostatniej byłem całkiem niezły, oddałem później konto jakiemuś randomowi, bo szkoda mi było to usuwać. Po 1,5 roku gry byłem bodajże 40 na serwerze, a w pierwszej setce byli praktycznie tylko ci, co mieli Premium.

Dużo ogólnie tych gier było... teraz już pozapominałem. Ale dosyć długo grałem też w Ogame'a, chociaż bez rewelacji. W Plemiona nie grałem, jakoś mnie od początku zniechęcały. :p

Obrazek
Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.

18 mar 2010, 13:28

Te gry mnie nigdy nie brały. Dawno temu (jakieś dobre parę lat już będzie) grałem przez 2 !! [słownie : dwa] dni w Red Dragona. W sumie nie wiedziałem, że to jeszcze istnieje https://www.reddragon.pl/

Później, też w gimnazjum za namową kolegi zagrałem w Ogame.pl i znudziło mi się po jednym dniu. I tak skończyła się moja zabawa z grami przez przeglądarki internetowe :P. Niestety, niespecjalnie mi leżą :P

Awatar użytkownika
Dzastin
Seryjny zabójca

18 mar 2010, 19:16

Same gry może wydawałby się fajniejsze gdyby nie dzieci neo "zalewające" fora lawiną spamu i na dodatek mają pełno hacków, botów, etc.
Wyobrażacie sobie gry przez przeglądarkę bez dzieci neo?
-0 wiadomości typu: Chej, fstompissz do naszego sssuuper gangó???
-0 nękania odnośnie dodawania takich osobników do listy znajomych, przyjaciół, itp.
-0 oszustwa, wywalamy boty, hacki, lub inne robale.
-dzieci poniżej lat 10 nie powinny jeszcze grać w tego typu gry.

Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

18 mar 2010, 20:09

Ja się spotkałem tylko z GM-ami idiotami. Na (nie)szczęście.

Zablokowany