Ach! A więc autor wspiera także pierwowzór! No, ładna postawa, ładna.prawdziwy 666 pisze:w archiwum jest też Wolfenstein

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Ach! A więc autor wspiera także pierwowzór! No, ładna postawa, ładna.prawdziwy 666 pisze:w archiwum jest też Wolfenstein
Też polecam - naprawdę genialna produkcja na bezsenne nocki. Posiada wszystko to, co stare, dobre FPP-y - klimat, grywalność, wykręconych przeciwników, fajne łamigłówki, przyjemną grafikę i ciekawie zaprojektowane poziomy, a wszystko to przyprawione klimatycznymi MIDI-kamininja666 pisze:WG Realms 2 - niemalże painkiller w stylu lat '90. Chodzi w całości na silniku Build i łączy w sobie klimaty Quake'a, Duke Nukem 3D, Heretica i Hexena tworząc coś niepowtarzalnego. Szczerze polecam. LINKUŚ
ninja666 pisze:WG Realms 2 - niemalże painkiller w stylu lat '90. Chodzi w całości na silniku Build i łączy w sobie klimaty Quake'a, Duke Nukem 3D, Heretica i Hexena tworząc coś niepowtarzalnego. Szczerze polecam. LINKUŚ
wiem, że to zabrzmi śmiesznie ale ta gra...tnie mi się na laptopie...rupert001 pisze:ninja666 pisze:WG Realms 2 - niemalże painkiller w stylu lat '90. Chodzi w całości na silniku Build i łączy w sobie klimaty Quake'a, Duke Nukem 3D, Heretica i Hexena tworząc coś niepowtarzalnego. Szczerze polecam. LINKUŚ
Przyznam że nie znalem tej gierki, ale zachęciliście mniezapowiada się fajowa rozpierducha kurde bele
Mi tam się podobało, fajnie potem oglądać powtórki oraz gdzie kule trafiły. Jak się ktoś nudzi to na 2h znajdzie zajęcie, bo potem nie ma co robić.Lothar pisze:Widzę, że ktoś CDA kupił
Moim skromnym zdaniem nie na czego polecać, bo co z tego, że gra kontrowersyjna, skoro wykonanie kuleje, a interakcja ogranicza się do rozglądania i pociągnięcia za spust?