Graffiti
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Cześć! kiedy grałem w postala 2 przechodziłem obok dziwnego budynku.Budynek ten był opuszczony i miał na sobie 2 graffiti,jedno brzmiało tak : N!WON! a drugie : P.A.G parents (?) againts graffiti.Budynek był zniszczony i zabity dechami (ulica główna obok Lucky Gamesh) ktoś mógłby zbadać tą sprawe?
I'm punish you!
To ma się chyba do jakiś mistrzostw o których gadają przechodnie. Ale pewien nie jestem .
Samo "Won!" to po prostu ostrzeżenie, aby przechodnie nie wchodzili do budynku. W pewnej części Paradise Mall też można znaleźć takie coś na podłodze. Gdy bliżej się podejdzie, jesteśmy atakowani przez ludzi ze strzelbami i wyrzutnią rakiet(w AWP).
Co do samego domku, to nie ma raczej w nim nic ciekawego. Po prostu opuszczona, waląca się chatka. Na Chicken Estatees jest więcej podobnych domów. Są one większe, ale w środku bardzo zaniedbane i zniszczone.
Co do samego domku, to nie ma raczej w nim nic ciekawego. Po prostu opuszczona, waląca się chatka. Na Chicken Estatees jest więcej podobnych domów. Są one większe, ale w środku bardzo zaniedbane i zniszczone.
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
- postalowiec1
- Miłośnik broni
- Kontakt:
Co za ironia, są przeciwko Graffiti a swoją korporacje reklamują przez graffiti. 

Ostatnio zmieniony 25 lut 2011, 18:34 przez postalowiec1, łącznie zmieniany 1 raz.