Witam
Chciałbym napisać o jednej grze którą znalazłem dzisiaj w internecie nazywa się Włatcy Móch.
https://images.google.pl/imgres?imgurl=h ... %26hl%3Dpl Oto link do pobrania bo kupić się nie da (chyba)
No co tu mówić chodzisz Czesiem i zabijasz Pani Frał
Podobało mi się intro
Tak więc zachęcam do pobierania
P.S Niestety jest narazie demo
Gra Włatcy Móch
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Demek raczej się nie kupuje, więc nie martw się, piractwa nie rozsiewasz 
A co do samego dema - nie za bardzo mi się spodobało. Zabugowane jak mało co, niedorobione graficznie, nie trzyma klimatu kreskówki... ogólnie wygląda jak zrobione w jakieś 7 - 13 minut w Game Maker, czy innym The Games Factory (i pewnie tak było
)
Jak dla mnie to trochę taka profanacja 
Naprawdę wygląda jakby autor zrobił to wszystko na "odwal się" (żeby nie napisać na "odpie**ol"
). Takie moje zdanie, może następna wersja będzie lepsza 

A co do samego dema - nie za bardzo mi się spodobało. Zabugowane jak mało co, niedorobione graficznie, nie trzyma klimatu kreskówki... ogólnie wygląda jak zrobione w jakieś 7 - 13 minut w Game Maker, czy innym The Games Factory (i pewnie tak było

Naprawdę wygląda jakby autor zrobił to wszystko na "odwal się" (żeby nie napisać na "odpie**ol"

Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

No to inaczej - porównaj sceny i grafikę serialu do tej "gry"... dostrzegasz pewne różnice w jakości wykonania, klimatyczności itd?Marian pisze:I o to w tym chodzi...serial tez wyglada jak by go ktos zrobił na odwal się albo robiły go przedszkolaki ^^Lothar pisze:Naprawdę wygląda jakby autor zrobił to wszystko na "odwal się"

Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Póki co, wygląda to jakby ktoś odcinał kupony od serialu nie dając w zamian wiele...
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
No tak! Grę zrobili specjalnie dla Ciebie! Jakże mogłem o tym zapomnieć. 

Ostatnio zmieniony 23 wrz 2007, 15:26 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

...zupełnie jak nasza forumowa podróbka Czesia 

Zagraj w Stubbs the Zombie in rebel without pulse - smieszny "symulator zombie", z czarnym humorkiem, ale od 18 lat (kto na to patrzy??eddie pisze:W innych grach zawszę tępie zombie a tu jest na odwrót

- PostalFanIMakeArts
- Początkujący morderca
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Zmieniłem tytuł topica, bo jeden już jest o takim tytule na forum. Żeby się nie myliło.