[INNE] Gra niechce się włączyć

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boorsuk
Wstydliwy morderca
Posty: 4
Rejestracja: 08 lis 2007, 16:20

08 lis 2007, 16:34

Mam problem ze zwykłym Postalem 2 bez dodatków, a mianowicie jak zainstaluje gre i odpale pojawia się na początku ten WARNING a potem wyskakuje mi coś takiego
Assertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [Line: 57]

Historia: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel Entry) <- VerifyPackages <- UGameEngine::LoadMap <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Pls co mam zrobić bo strasznie chciałem jeszcze raz przejść gre :(


Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

08 lis 2007, 16:36

Usuń plik Postal2.ini z folderu system.


Awatar użytkownika
matix1996
Miłośnik broni
Posty: 165
Rejestracja: 10 cze 2007, 13:03
Lokalizacja: Co Skąd???

08 lis 2007, 16:38

Hmmmm wyglada na to ze albo blad w mapach albo innym pliku.
Moja rada: Przeinstaluj Postal 2 a jak chcesz miec te save co miales to je zapisz na pulpit


Obrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Boorsuk
Wstydliwy morderca
Posty: 4
Rejestracja: 08 lis 2007, 16:20

08 lis 2007, 16:47

Nie mam w Systemie pliku Postal2.ini :|
I odinstalowałem i instalowałem już chyba 3 razy i ciągle to samo :cry:


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

08 lis 2007, 16:49

Niemożliwe, musisz mieć. Ten plik tworzy się przy każdym nowym uruchomieniu gry.


Obrazek
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

08 lis 2007, 16:50

Masz, ale pewnie masz ukryte rozszerzenia. Jest to plik notatnika z zębatką u góry.


Awatar użytkownika
Boorsuk
Wstydliwy morderca
Posty: 4
Rejestracja: 08 lis 2007, 16:20

08 lis 2007, 16:54

Usunełem i nic :| Nadal to samo. :/


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

08 lis 2007, 18:28

hmmm a masz orginal czy pirata??


Awatar użytkownika
Boorsuk
Wstydliwy morderca
Posty: 4
Rejestracja: 08 lis 2007, 16:20

08 lis 2007, 18:32

Niestety pirata. :/


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

08 lis 2007, 18:32

Aha, to wystarczy.


Obrazek
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

08 lis 2007, 18:33

kup orginal i sie nie dziw ze pirat ci nie dziala


Zablokowany