Nie...
Kibelek, ale gdzie? Gdzie są kabiny?
[Zabawa] Gdzie to było?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Są w Paradise Mall, ale to na pewno nie tam, bo tam jest woda. Hmmm. Odmóżdalnia Chumpa?
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Jeśli to szkoła, to:
a jeśli nie, to może Dom Vince'a?Tiquill pisze: 2. Mapy tylko z Paradise i Lower Paradise, ale z naciskiem na mapy z STP, bo AW mniej znane. Reszta modów odpada, nie każdy zna.
Oj Panie Minio, pan chyba nie grał w Postala 3 dni, żeby takich oczywistych oczywistości nie wiedzieć. Poza tym mało osób się tu udziela (tj. w tym temacie
), więc założyłem, że Pan będzie wiedział takie coś.
Tak, to szkoła. Dokładniej to męski kibelek (w babskim lustro jest czyste
).

Tak, to szkoła. Dokładniej to męski kibelek (w babskim lustro jest czyste

Zauważ, że nie wolno dawać screenów z modów, a AWP to mod. Złamałeś więc regulamin. Ja bym Ci warna nie dał, ale mimo to, uważam, że powinieneś go dostać. Ja dostałem niegdyś warna w Małym Hyde Parku za to, że dałem fotę z gry darmowej. Skoro już jesteśmy dokładni, to sprawiedliwość musi byc.
Panie sprawiedliwy, to jest zawiść. Zauważ, że Ty złamałeś regulamin forum MHP, a Pangia jedynie zasady tego tematu, które sobie zażyczył założyciel

Panie sprawiedliwy, to jest zawiść. Zauważ, że Ty złamałeś regulamin forum MHP, a Pangia jedynie zasady tego tematu, które sobie zażyczył założyciel

Ostatnio zmieniony 19 kwie 2010, 19:37 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 2 razy.
Oj tam, raz się zdarzyło. Poza tym AWP głównie łączy podstawkę (StP) z dodatkiem Apocalypse Weekend, dodając przy tym parę nowych broni i możliwość pocięcia ofiary na szaszłyki. Szkoła to rzeczywiście był kiepski pomysł (czemu nikt z MEN-u tak nie pomyślał
), ale dałem parę podpowiedzi
A jeśli chodzi o Twojego warna, to no cóż, ale gier jest wiele, a Postal jest jeden 
Na Twoim screenie jest przedstawiona mapa z MeatWorldem, a dokładniej to obok domku, w którym jest parę wsiórów.
A nawiasem mówiąc, to mogłeś wybrać jakiś screen bez billboardu
Chwilowo ostatni screen, jaki jest sens dawać.

Na Twoim screenie jest przedstawiona mapa z MeatWorldem, a dokładniej to obok domku, w którym jest parę wsiórów.
A nawiasem mówiąc, to mogłeś wybrać jakiś screen bez billboardu

Chwilowo ostatni screen, jaki jest sens dawać.

Mi też wtedy raz się zdarzyło.Pangia pisze:Oj tam, raz się zdarzyło.
Regulamin też jest jeden. Brak screenów z modów/gier darmowych.Pangia pisze: A jeśli chodzi o Twojego warna, to no cóż, ale gier jest wiele, a Postal jest jeden![]()
Dobrze, a Twój screen to parking obok Meat world.Pangia pisze: Na Twoim screenie jest przedstawiona mapa z MeatWorldem, a dokładniej to obok domku, w którym jest parę wsiórów.
EDIT: Nie wolno edytować posta zedytowanego przez Moda, więc napisze tutaj. Zażyczył sobie ktoś?
Po 1, nie ktoś, ale Admin- Tiquill.
Po 2, w tym przypadku Lothar opracował Regulamin tego tematu, który znajdował się w Regulaminie działu. Mimo to złamałem tylko Regulamin owego tematu. Poza tym Lothar też sobie "zażyczył", aby nie dawać gier darmowych itp, więc nie próbuj rozróżniać obu sytuacji.
Ja nie jestem mściwy, ja jakbym był modem nie dałbym warna ani sobie(w tym przypadku komuś innemu kto złamał Regluamin Małego HP), ani Pandze. Tutaj po prostu domagam się sprawiedliwości.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2010, 19:48 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 3 razy.
OK. Zapamiętam.Pangia pisze:HahahahahahaMr Minio pisze:Pandze
pandze - rybie
Pangii - mnie
Nie łatwe, ale też nie trudne:Pangia pisze:Wal coś trudnego.

Chata naprzeciwko przyczepy z Domem Kolesia(nie dom sąsiada, tylko ta naprzeciwko).