Zacząłem nie dawno mój pierwszy komiks w GModzie i na razie mam okładkę i pierwsze trzy strony.Podkreślam , że to jest mój pierwszy komiks i cudów spodziewać się nie należy ale no co tam Język Here is it!
mi się bardzo g-mod spodobał ,ale moje umiejętności ograniczają się do np. latania na wannie i chciałbym żeby ktoś mi pomógł z tworzeniem obiektów itd. proszę piszcie jak się obsługiwać g-modem (na priv do mnie pliska)
Podaj mi swój STEAM ID. Będę Ci mógł wytłumaczyć na bierząco (podczas gry) niektóre sprawy które Cię interesują (bo tak w jednej wiadomości wszystkich możliwości GModa opisać się nie da).
Spokojnie po co się bulwersować... warna ci nie dadzą za to ze powiedziałeś ze masz gmoda, przecież nic nie powiedziałeś o tym że ściągnąłeś lub kupiłeś pirata.
Kaczora pisze:dostałem płyte na allegro i nie wiem czy to jest piractwo czy nie
Sorry, ale dawno się tak nie uśmiałem. Piaratów nie można sprzedawać w Internecie. A Garry's Moda kupić na płycie w ogóle się nie da. (Jedyny sposób to sklep STEAM)
Mrocz pisze:Sorry, ale dawno się tak nie uśmiałem. Piaratów nie można sprzedawać w Internecie. A Garry's Moda kupić na płycie w ogóle się nie da. (Jedyny sposób to sklep STEAM)