[MOD] "Fucking Party"

Bronie i bardziej rozbudowane projekty tworzone tylko przez naszych użytkowników.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

11 gru 2007, 18:42

Wez mi coś zostaw bo się przecharujesz xD mowie serio niech niebedzie tak ze ty cala robote odwaliles.


Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

11 gru 2007, 18:51

ciuciu pisze:Wez mi coś zostaw bo się przecharujesz xD mowie serio niech niebedzie tak ze ty cala robote odwaliles.
Moge odwalić ale :P coś za coś... lets talk on gg xD


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

11 gru 2007, 19:42

Niechodzi oto. Ja też chce w tym pełnić jakąś role. Dla mojej satysfakcji. I Mowię : Proszę nierób wszystkiego ja też che coś zrobić! Też chce sam robić bronie! i wogóle... xD


Awatar użytkownika
bulwapl
Wstydliwy morderca
Posty: 3
Rejestracja: 11 gru 2007, 19:45
Lokalizacja: Łódź

11 gru 2007, 20:38

Już sie doczekać nie mogę !!! Widziałem broń to normalnie szczęka mi opadła xD
Czytałem że chciałeś połączyć to z miastem hm..... nieźle tylko musisz znaleźć
odpowiednie miejsce ;] Ale ty na pewno coś wymyślisz !
Trzymam kciuki !!! :diabel:


Awatar użytkownika
Reality Master
Modder
Modder
Posty: 1093
Rejestracja: 07 lis 2007, 19:41
Kontakt:

11 gru 2007, 20:43

bulwapl pisze: Widziałem broń to normalnie szczęka mi opadła
Popatrz sobie na inne prace ALCRD'a ;)
Ostatnio zmieniony 11 gru 2007, 20:43 przez Reality Master, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

11 gru 2007, 20:43

bulwapl pisze:Już sie doczekać nie mogę !!! Widziałem broń to normalnie szczęka mi opadła xD
Dziekuje :P starałem sie przy tej broni by wygladala dobrze :P
buehehehe xD


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

11 gru 2007, 20:51

bulwapl pisze:Czytałem że chciałeś połączyć to z miastem hm..... nieźle tylko musisz znaleźć
odpowiednie miejsce ;] Ale ty na pewno coś wymyślisz !
Trzymam kciuki !!!
Gdy wyjdziemy z budynku deava będzie całkiem nowe miasto. Pozniej zrobi sie tunel i przez tunel prosto do paradise . Cała fizolofia


Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI
Posty: 2565
Rejestracja: 30 kwie 2007, 14:10
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

11 gru 2007, 20:58

ciuciu pisze:
bulwapl pisze:Czytałem że chciałeś połączyć to z miastem hm..... nieźle tylko musisz znaleźć
odpowiednie miejsce ;] Ale ty na pewno coś wymyślisz !
Trzymam kciuki !!!
Gdy wyjdziemy z budynku deava będzie całkiem nowe miasto. Pozniej zrobi sie tunel i przez tunel prosto do paradise . Cała fizolofia
Taki prosty tunel, czy może jakieś techniczne rozwiązanie (metro, czy cosik? :P)? W sumie w Paradise jest stacja kolejowa, więc można by to jakoś posklejać 8-)


Awatar użytkownika
Karpiu
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Posty: 516
Rejestracja: 20 lis 2007, 21:24
Lokalizacja: Eichenbruck

11 gru 2007, 21:49

albo tam gdzie na intrze jest ten tunel "Welcome in Paradise" zrobić coś takiego i dojść potem do lokacji "Dom".


PS: witamy nowego użytkownika, bulwa


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

12 gru 2007, 20:27

CHyba będzie to normalne przejście jak większość tunelów. Ale jeszcze takim Virtuosem niejestem zeby angazowac się w metro czy cosik.


Awatar użytkownika
bulwapl
Wstydliwy morderca
Posty: 3
Rejestracja: 11 gru 2007, 19:45
Lokalizacja: Łódź

15 gru 2007, 17:25

A może zamiast tunelu zrób faktycznie coś innego ;)
Tak jak inni mówili : metro i inne .
A gdybyś zrobił takie ukryte przejście (takie jak do mapy tora-bora za domem kolesia) ?


Awatar użytkownika
Reality Master
Modder
Modder
Posty: 1093
Rejestracja: 07 lis 2007, 19:41
Kontakt:

15 gru 2007, 17:35

bulwapl pisze:A może zamiast tunelu zrób faktycznie coś innego
Tak jak inni mówili : metro i inne .
A może byś przeczytał poprzedniego posta, co? Przecież ciuciu powiedział że nie umie zrobić metra, więc nie każ mu robić na siłe...
Ostatnio zmieniony 15 gru 2007, 17:37 przez Reality Master, łącznie zmieniany 2 razy.


Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI
Posty: 2565
Rejestracja: 30 kwie 2007, 14:10
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

15 gru 2007, 17:38

Ale może zrobić np.: wagonik, do którego się po prostu wsiada i zaczyna się loading, a po loading'u jest już gdzieś w Paradise i stoi przed innym wagonem 8-)


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

15 gru 2007, 20:40

Postaram się zrobić coś co umiem najbardziej.. Moze metro moze nie.... Może lotnisko xD Niedługo screeny z gry ;) i być może wersja demo


Awatar użytkownika
Karpiu
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Posty: 516
Rejestracja: 20 lis 2007, 21:24
Lokalizacja: Eichenbruck

20 gru 2007, 16:55

trzymam kciuki, Mrs Przeklęty Imprezowiczu (hehehe) tobie się nie uda tego skopać


ODPOWIEDZ