Od razu widać, kto tu spodnie nosi.ALCRD pisze:cicho wiem co zaraz powiesz "och to bedize koszmar jak dam fotke ja jestem brzydka blablabla..." milcz i dawaj fote

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Od razu widać, kto tu spodnie nosi.ALCRD pisze:cicho wiem co zaraz powiesz "och to bedize koszmar jak dam fotke ja jestem brzydka blablabla..." milcz i dawaj fote
nom, kiedyś na SB, ale do tematu niee ;DLinka pisze:Kmieciu pisze:Panna DS już dała
taa ? jakoś nie widziałam
nie będziesz chyba aż tak okrutny, żeby to zrobić ..kazik pisze: Od razu widać, kto tu spodnie nosi.Ja, jako, że już fotę widziałem i jako, że jestem niezrównoważony psychicznie (
) wstawię tu fotki obu pań, jeśli same tego nie zrobią. Niech wszyscy userzy poznają Wasze buźki.
A będę. Zażalenia proszę składać na gg. Asia, jeśli Ty też nie wrzucisz, ja to zrobię.DiamondSoul pisze: nie będziesz chyba aż tak okrutny, żeby to zrobić ..
no kobieta tak, ale bardzo piękna stanowczno NIEmig31 pisze:Ojojoj a tak nażekała że brzydka jest a ja tu widze bardzo piękną kobietę
kazik pisze:To dwie fotki. Jedna z dedykacją dla mnie i druga z dedykacją dla Postalsite.Ewentualnie prywatnie dla każdego z załogantów, ale wtedy moja ma być jakoś wyróżniona.